Πρωτοσέλιδο

Παρεμβάσεις της Π.Ε. Καρδίτσας για τον καθαρισμό των δρόμων


Σε παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, εργασίες καθαρισμού δρόμων διενεργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της Λίμνης Πλαστήρα και περιφερειακά της πόλης της Καρδίτσας, αποσκοπώντας στην απομάκρυνση και την επεξεργασία κλαδιών και χόρτων που βρίσκονται εκατέρωθεν των δρόμων, για την αποφυγή ατυχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο μηχανικός εξοπλισμός της Περιφέρειας αξιοποιήθηκε επίσης σε αυτά τα σημεία για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων ενόψει της αντιπλημμυρικής περιόδου.

Σημεία στα οποία εκτελούνται εργασίες επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, διαπιστώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση δυσλειτουργιών στο οδικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο της γενικότερης συμμετοχής και στο πνεύμα της συλλογικής λειτουργίας, ακόμη σε περιπτώσεις που οι αρμοδιότητες δεν έγκεινται στην Π.Ε. Καρδίτσας, ο κ. Νούσιος επισκέφτηκε τις εργασίες διευθέτησης παράνομης χωματερής στην περιοχή της Μητρόπολης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Βάιο Κουκουζέλη.

Η διάθεση μηχανημάτων για συνδρομή στις εργασίες αποκατάστασης –στο μέτρο του εφικτού- αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της Π.Ε. Καρδίτσας να παρεμβαίνει ώστε οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται με τις υπηρεσίες, τη γραφειοκρατία και τα χρόνια προβλήματα.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Νούσιος δήλωσε:

 «Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός έχει δώσει σαφείς οδηγίες να εξαντλήσουμε τα περιθώρια παρεμβάσεων με στόχο τις βέλτιστες υπηρεσίες για την οδική ασφάλεια σε όλη την Π.Ε. Καρδίτσας. Το έργο που αυτό το χρονικό διάστημα εκτελείται για τον καθαρισμό των οδικών αξόνων συμβάλλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας, και αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση στο οδικό δίκτυο που έχουμε στην ευθύνη μας.

 Θέλω να επισημάνω ότι στόχος μας, τόσο του Περιφερειάρχη όσο και δικός μου, είναι οι διαρκείς παρεμβάσεις όπου απαιτείται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Με ζήλο και εργατικότητα επιτελούμε το καθήκον μας για τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Καρδίτσας».

 

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβάσεις και συντηρήσεις στη Δ.Ε. Καλλιφωνίου
Επόμενο άρθρο Με εκπροσώπους σωματείων της Λαϊκής Αγοράς συναντήθηκε ο Δήμαρχος