Παλαίμαχοι Αναγέννησης – ΑΕΚ: Ο χρόνος γύρισε πίσω


 Οι παλιοί πραγματικά είχαν να θυμηθούν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος , ενώ οι πιο νέοι να δουν από κοντά αυτούς που κάποτε στη κυριολεξία ΄΄ πετούσαν ΄΄ μέσα στο γήπεδο. Οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης και της ΑΕΚ χθες στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας έδωσαν το παρών σε στη φιλική αναμέτρηση , αλλά αυτό που άξιζε περισσότερο ήταν οι αναμνήσεις που είχαν να διηγηθούν εκατέρωθεν μέσα κάτω από αφόρητη ζέστη.

Από πλευράς Αναγέννησης παλιοί άσσοι όσο και πιο νεώτεροι, φιλοξένησαν τους αντίστοιχους της ΑΕΚ,  που με επικεφαλής τον Μίμη Παπαιωάννου, τον Σεραφείδη, τον Καραφέσκο, τον Αρδίζογλου, τον Στυλιανόπουλο αλλά και τους Ανδρέα Σταματιάδη και Κώστα Νεστορίδη να παρακολουθούν την όλη εκδήλωση , με τον Βαγγέλη Πλακιά να τους καλοσωρίζει κάνοντας και μια αναδρομή στο παρελθόν.

Ο χθεσινός αγώνας ήταν αφιερωμένος σε αυτούς που και από τις δυο ομάδες δεν υπάρχουν στη ζωή , με την κιτρινόμαυρη ομάδα να τους τιμά διά μέσω των συγγενών τους , όπως επίσης τιμήθηκαν και τα ιερά τέρατα της ΑΕΚ με την οποία έγραψαν χρυσή ιστορία και δυο δικά μας παιδιά, ο Σπύρος Θώδης και ο Βάιος Καραγιάννης που φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι.

Οι αναμνήσεις πολλές και φυσικά το σκορ του φιλικού δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Αυτό που μετράει είναι το γεγονός ότι οι παλαίμαχοι κάθε ομάδας αποτελούν το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας τους, προσφέρουν με τον δικό της τρόπο στον Σύλλογο τους , αλλά που και δυστυχώς δεν τυγχάνουν και της αναγνώρισης που τους αξίζει. Για την ιστορία να πούμε ότι το φιλικό παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλίας Χαντζής με βοηθούς τους κ.κ Στάθη και Παπαλίτσα. Για την ιστορία οι παλαίμαχοι της  Αναγέννησης κέρδισαν με 5-2 τους παλαιμάχους της ΑΕΚ.

Προηγούμενο άρθρο Στο Κέντρο Γεωργικής Ανάπτυξης Παλαμά θα βρίσκεται ο Νομάρχης αύριο
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας στο Δ. Κάμπου