Ειδήσεις

Παιδαγωγικές δραστηριότητες στο Δημοτικό σχολείο Καλλιθήρου


Πολιτιστικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Καλλιθήρου στις 13/6 γιορτάζοντας την χρονιά που έκλεισε τον κύκλο της. Οι γονείς και συγγενείς των μαθητών αλλά και κόσμος που παρευρέθηκε απολαύσαμε μια όμορφη εκδήλωση που στήθηκε με μεράκι.

Οι μαθητές παρουσίασαν παιδαγωγικά παιχνίδια με την βοήθεια του γυμναστή κ. Λάμπρου Γερούκη, τραγούδια και χορευτικά που εμπνεύστηκαν τα ίδια τα παιδιά δίχως την παρέμβαση – βοήθεια των δασκάλων τους. Η θεατρολόγος του σχολείου κ. Χριστίνα Κρίθαρη δούλεψε με τα παιδιά και παρουσίασαν τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη με μεγάλη επιτυχία. Σημαντικός ήταν εδώ ο ρόλος του κ. Στέφανου Τσέγα (εικαστικός του σχολείου) που έκανε τα κοστούμια.

Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με τη καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαρίζας Δανιήλ συγκινώντας μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος απόλαυσε την χορωδία του σχολείου υπό την διεύθυνση της Διευθύντριας Ελένης Πρίτσα και τον Χορευτικό Όμιλο Καλλιθήρου.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τα αναμνηστικά που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων στα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης και τον μεγάλο μπουφέ που στήθηκε με λιχουδιές που φτιάχτηκαν από μαμάδες των μαθητών ικανοποιώντας μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε όλους τους δασκάλους του σχολείου και τις νηπιαγωγούς για την συλλογική δουλειά ώστε να στηθεί και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αλλά και όσους με την παρουσία τους στήριξαν την αξιόλογη προσπάθεια των μαθητών.

Προηγούμενο άρθρο Χτύπημα στο παρεμπόριο στην λαϊκή αγορά
Επόμενο άρθρο Στην τελετή έναρξης των Καραϊσκακείων ο Μητροπολίτης μας