Ειδήσεις

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης για υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη στις 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, με σκοπό  να υπογράψει προγραμματικές συμβάσεις, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Ταμείου, Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020» και προκειμένου αφενός μεν να βελτιωθούν οι παρεχόμενες, προς τους πολίτες τρίτων χωρών, υπηρεσίες, αφετέρου δε να διευκολυνθεί η εφαρμογή της ενταξιακής πολιτικής του υπουργείου, υπογράφηκαν, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Ηλία-Μιλτιάδη Κλάπα, οι προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν την «Ενίσχυση Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με ανθρώπινο δυναμικό».

Στη διάρκεια της παραμονής του στο Υπουργείο, ο Συντονιστής  συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου όπου και  συζήτησαν  θέματα μεταναστευτικής πολιτικής σε σχέση με τις αρμοδιότητες  των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων .

 

Προηγούμενο άρθρο Πανθεσσαλική περιοδεία του Θάνου Τζήμερου
Επόμενο άρθρο Εγκατάσταση συμπιεστών και μεταφορά συμπιεσμένου φυσικού αερίου