- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα – Εκδήλωση αλληλεγγύης στην Καρδίτσα

Το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» , το οποίο γίνεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία, έρχεται και στην Καρδίτσα την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, μια εκδήλωση που στόχο έχει  να συγκεντρωθούν τρόφιμα για συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η διοργάνωση γίνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων σε συνεργασία Ιερά Μητροπόλη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας. Και  φέτος η συμμετοχή των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα υπήρξε μεγάλη και θα συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους οι:

1) Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Καραγκούνα

2)Μορφωτικός Σύλλογος Μητρόπολης

3) Μορφωτικός Σύλλογος Μυρίνης

4)Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος

5) Σύλλογος Γυναικών Καππαδοκικού

6) Μορφωτικός Σύλλογος Αμπελικού

7) Χορευτικός Όμιλος Χορίαμβος

8 ) Σύλλογος Αργιθεατών ν.Καρδίτσας “Η Μέριμνα”

Ενώ θα ομορφύνουν την βραδιά οι μουσικοί: Χρήστος Κιτσόπουλος, Μάκης Βίλλης (κλαρίνο), Μάριος Σαρημιχαηλίδης(τραγούδι-λαούτο), Στέφανος Γεωργίου (βιολί), Γιάννης Σερίφης (κρουστά), Τάκης Βλαστός (τραγούδι)

Δεκάδες χορευτές των συλλόγων και χοροδιδάσκαλοι προετοιμάζονται και συμμετέχουν αφιλοκερδώς προκειμένου να διεξαχθεί το γεγονός αυτό και να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Αντί αντιτίμου εισιτηρίου, όσοι προσέλθουν καλούνται να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μαζί στους συνανθρώπους μας!