Ουσιαστικές επαφές του Δημάρχου Ιτάμου στην Αθήνα


Συναντήσεις με τα προεδρεία των Θεσσαλών της Αθήνας από τους Δήμους Αχαρνών, Θρακομακεδόνων, Άνω Λιοσίων, Καματερού, Φυλής και Ζεφυρίου, είχε ο Δήμαρχος Ιτάμου το προηγούμενο διάστημα και προγραμματίστηκε κεντρική εκδήλωση με θέματα τουρισμού κ Πολιτισμού. Συμμετείχε επίσης, σ’ εκδηλώσεις των φορέων και συναντήσεις με τους Δημάρχους Αχαρνών κο Παν. Φωτιάδη και Α. Λιοσίων κο Χρ. Παππού. Από τις τοπικές εφημερίδες των Δήμων έγινε μεγάλη προβολή του Δήμου Ιτάμου και κλείστηκαν εκδρομές μελών των ΚΑΠΗ στο Δασικό Χωριό «Δρυάδες».

          Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και πάρα πολλοί Καρδιτσιώτες, οι οποίοι συγχάρηκαν τον Δήμαρχο Ιτάμου για την άμεση επικοινωνία προβολής του Δήμου και του νομού με τα νέα τουριστικά έντυπα και του εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην πρόθεσή του να πολιτευθεί στις Εθνικές Εκλογές.  

          Την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ιτάμου, συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εδαφικής Συνεργασίας «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ» αδελφοποιημένων Δήμων και επισκέφθηκε το Υπ. Εσωτερικών για θέματα του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο Ο ΣΥΝ έστησε κάλπες και στο Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής