Ειδήσεις

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας ο Κωνσταντίνος Μπαρμπούτης


Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας ο κ. Κωνσταντίνος  Μπαρμπούτης του Γεωργίου ως πρώτος επιλαχών, παίρνοντας τη θέση του πρώην επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών» κ. Ιωάννη Ντελή, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Κάθε δημότης του Δήμου Καρδίτσας είτε ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές την «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών» είτε άλλη παράταξη, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μπαρμπούτη έναν άξιο άνδρα της αυτοδιοίκησης με ήθος, με τιμιότητα, με σύγχρονη αντίληψη  διακυβέρνησης του δήμου με κέντρο τον άνθρωπο, με καινοτόμες ιδέες στην υπηρεσία του δημότη, έναν ακάματο εργάτη που αγωνίζεται δίπλα στον  απλό συμπολίτη για την επίλυση των προβλημάτων του. Παραδείγματα καλής διοίκησης από τον Κώστα Μπαρμπούτη έχουμε από προηγούμενη πετυχημένη θητεία του στον Δήμο Καρδίτσας από τη θέση του αντιδημάρχου.

Ελπίζουμε η «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών» να τον τιμήσει και να του δώσει την ευκαιρία να προσφέρει στο Δήμο Καρδίτσας αναθέτοντάς του  σημαντικό ρόλο στην παράταξη αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συμμετοχή του Κώστα Μπαρμπούτη στο Δημοτικό Συμβούλιο αναβαθμίζει την «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών» αλλά και το θεσμικό όργανο που του δίνει μεγαλύτερο κύρος και σεβασμό στα μάτια των δημοτών του Δήμου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Πρωτοσύγκελλος ιερουργός στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος Ανάβρας
Επόμενο άρθρο Όλοι στην πανυγειονομική απεργία στις 16 Ιουνίου