Ειδήσεις

Ορκίστηκαν 49 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας


Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε η 7ητελετή ορκωμοσίας σαράντα εννέα (49) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου. Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 300 προσκεκλημένοι, απόφοιτοι, φοιτητές,  γονείς,  και καθηγητές  των  Τμημάτων  της Καρδίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Πατέρας Βασίλειος, ο κ. Λάμπης Κωνσταντίνος Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος, του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας,καθώς και Επιστημονικοί & Εργαστηριακοί Συνεργάτες και μέλη ΕΠ του Τμήματος.

Κύρια  εισηγήτρια της τελετής, ήταν η Πρόεδρος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας, Αν. Καθηγήτρια,Όλγα Γκορτζή, η οποία σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό και συγκινητικό περιβάλλον στον λόγο της ενθάρρυνε τουςνέους αποφοίτους και  επισήμανε τα κάτωθι:

Εορταστική η σημερινή μέρα, κατά την οποία συντελείται αυτή η τελετή της επιβράβευσης.

Πρωτίστως για εσάς αγαπητά μας παιδιά – απόφοιτοι της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αφού ύστερα από έναν επίπονο αγώνα για την οικείωση της γνώσης και της αλήθειας  αξιώνεστε σήμερα του πτυχίου.

Ολοκληρώσατε τις σπουδές σας σε ένα σύγχρονο αντικείμενο σπουδών, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε επαγγελματικά και να σταδιοδρομήσετε. Ένας νέος κύκλος της ζωής σας ξεκινά από σήμερα, πιο υπεύθυνος, πιο δημιουργικός, πιο παραγωγικός, για ορισμένους λίγο πιο δύσκολος, για άλλους ήδη ξεκάθαρος επαγγελματικά.Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα στην ζωή όταν κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος. Το πιο μακρύ ταξίδι αρχίζει πάντα με το πρώτο καινούργιο βήμα.

Στην σημερινή εποχή, το πρώτο βήμα δεν οδηγεί πάντα στο στόχο. Γι αυτό σκοπός δεν είναι απαραίτητα η ευστοχία της αρχικής επιλογής, αλλά η ευελιξία αντιμετώπισης των συνεχώς μεταλλασσόμενων δεδομένων.

Μαγικές συνταγές και εξασφαλισμένοι τρόποι για την επαγγελματική επιτυχία σήμερα δεν υπάρχουν. Εάν μπορώ να σας δώσω εδώ μια συμβουλή, επιτρέψτε μου να σας πω να μην συμβιβαστείτε με την μετριότητα. Μην συμβιβαστείτε γενικά στη ζωή σας αλλά πολύ περισσότερο στην επαγγελματική σας πορεία. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψετε, να σκεφτείτε, να εκπαιδευτείτε και να μελετήσετε περισσότερο.

Οι ευκαιρίες όμως ανοίγονται μπροστά σας.

Μην τις φοβηθείτε.

Κρατήστε το βλέμμα προσηλωμένο στο στόχο.

Αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκτήσατε εδώ, τιμήστε τον τίτλο που θα σας απονεμηθεί, εφαρμόζετε τις αρχές δεοντολογίας του επαγγέλματός σας, περιφρουρήστε την αξιοπρέπεια και το ήθος σας διευρύνετε τα όνειρά σας, γίνετε το “φως του κόσμου”…….

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή τύχη..

Ακολούθησε η καθομολόγηση των νέων αποφοίτων, που στη συνέχεια έλαβαν το πτυχίο τους από τους Καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Οι 49 νέοι πτυχιούχοι τουΤμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας είναι οι ακόλουθοι:

ΑζμανίδουΑλίκη, ΑνθούληΜαρία, Αποστολίδη Ισιδώρα, Βαρελά Αλεξάνδρα, Γαϊτάνη Γλυκερία, Γεωργίου            Ελευθερία, Γκιόζης Ιωάννης, Γουρζή Κωνσταντίνα, Δελήογλου Ελένη, Δούκα Βάϊα,  Ζαββός Αθανάσιος, Ζιάκα Δήμητρα, Καλογερά Αντωνία, Κόκουβα Ευαγγελία, Κρικοπούλου Χριστίνα-Σωτηρία, Κυριάκου-Χατζηαποστόλου Ραφαηλία-Ευαγγελία, Μαζαράκη Ήρα, ΜακρήςΚωνσταντίνος-Νεκτάριος, Μάρκου            Άννα-Ιωάννα, Μαυραγάνη Φωτεινή, Μουταφίδη Ευθυμία, Μπαϊρα Μαρία-Σοφία, ΜπαμιάΜαρία, Μπίμπα Βαρβάρα, ΜπουρμπουτσιώτηΠολυξένη, Νταρουϊς Εκάβη, Παντούλη Βασιλεία, Παπαγεωργίου Διονυσία, Παπαδοπούλου Ελπίδα, Παπαχρήστου Άννα, ΠατσιώτηςΔημήτριος, ΠίγγιουΕιρήνη, ΠουλόπουλοςΑλέξανδρος, ΡαυτόπουλοςΣωτήριος, Ρουσή Λιάνα, Ρουτζάκης Μιχαήλ, Σάββα Νεοφύτα, Σκούρα Κριστίνα, Σούλιου Χρυσούλα, Στογιάνωφ Ειρήνη, Τζαμαλούκα Βασιλική, Τσακανίκα Αντωνία, ΤσουρουκτζήΑναστασία, Τυροκόμου Αριστέα, Φωτιάδου Θεοδώρα, Χαλκιά Μαρία, Χαραλαμπίδη Ειρήνη, Χατζημιχάλη Μαρία-Ιωάννα, Χουλιαρά Γραμματούλα.

Η τελετή τερματίστηκε με θερμές ευχές για «Καλά Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά».

 

 

 


Προηγούμενο άρθρο Παν. Χαρίτος: Η φτώχεια ως κοινωνικό πρόβλημα των Ρομά
Επόμενο άρθρο Μπλόκα στήνουν οι αγρότες στις 23 Γενάρη