- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ολοκληρώνονται τα έργα στην Ε.Ο Καρδίτσας-Λάρισας

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνονται τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος στην Ε.Ο Καρδίτσας – Λάρισας. Το έργο επισκέφτηκαν το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με τον προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρη Κουτρομάνο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών.

‘’ Σε συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τους περιφερειακούς συμβούλους, προχωρήσαμε στην ασφαλτόστρωση- αντικατάσταση τάπητα μήκους 2 χλμ περίπου στο ύψος της Τ.Κ Ματαράγκας. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της Ε.Ο Καρδίτσας – Λάρισας, όπου το οδόστρωμα παρουσιάζει προβλήματα. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Πρώτο μέλημά μας η ασφάλεια στις μετακινήσεις και η γρήγορη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών σε όλο το οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας. Επενδύουμε σε έργα που δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και στηρίζουμε την οδική επικοινωνία’’ τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Νούσιος.

Και πρόσθεσε: ‘’ Είναι υποχρέωση για εμάς να υλοποιούμε έργα που είναι χρήσιμα και με μετρήσιμο αποτέλεσμα. Κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία, με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλίας’’.