Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η 28η αιμοδοσία στον Παλαμά


Άλλη μια αιμοδοσία -η 28η- ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη 08/06/2017 στο Κ.Υ. Παλαμά, με τους αιμοδότες να δίνουν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και να δείχνουν έμπρακτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Συγκεντρώθηκαν 46 φιάλες αίματος και σε συνδυασμό με την προηγούμενη φάση της 28ης αιμοδοσίας που συγκεντρώθηκαν 44 φιάλες, το σύνολο είναι 90 φιάλες. Αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός, καθώς να μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη περίοδο για όλο τον αγροτικό κόσμο, που βρίσκεται στα χωράφια του για εργασίες.

Είναι γεγονός πλέον ότι κάθε αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σ.Ε.Α.Π. συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό μονάδων αίματος, επιβεβαιώνοντας ότι ο εθελοντισμός (τουλάχιστον όσον αφορά την αιμοδοσία) έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κατοίκων του Παλαμά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 28η αιμοδοσία.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

 * Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Π. κ. Αλέκος Γκαζούνης έδωσε το παρών στη φετινή εκδήλωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη, που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με ομιλητές την κ. Χάρις Ματσούκα, πρόεδρο του ΕΚΕΑ και τον κ. Σταμούλη Κών/νο, επιστημονικό διευθυντή του ΕΚΕΑ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
-Ο-                                                 -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ         ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της ΠΕΔ