Ολοκληρώθηκαν οι διακοπές των περισσότερων Καρδιτσιωτών


Επιστροφή στην καθημερινότητα από την Δευτέρα για δεκάδες συμπολίτες μας που επέλεξαν τις προηγούμενες ήμερες να δραπετεύσουν από την πόλη.

Αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε διακαώς πέρασε…και άφησε πλέον μονό όμορφες αναμνήσεις…

Για αρκετές ημέρες κάποιοι από εμάς χαρήκαμε την δροσιά της θάλασσας κι άλλοι πάλι του βουνού, διασκεδάζοντας και αφήνοντας έστω για λίγο κατά μέρος τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις.

Ο λόγος για όλους εμάς τους Καρδιτσιώτες που δραπετεύσαμε με κάθε τρόπο από την πόλη τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας την, να θυμίζει για αρκετές ώρες έρημη.

Επιστροφή στην καθημερινότητα λοιπόν από προχθές Δευτέρα για αρκετούς Καρδιτσιώτες παραθεριστές του Αυγούστου που επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους σε κάποια παραθαλάσσια ή και ορεινή περιοχή της χώρας μας.

Οι πρώτοι παραθεριστές άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη το πρωί της Κυριακής ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτών επέστρεψε τις βραδινές ώρες τις ίδιας ημέρας.

Μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσης, Λάρισας – Καρδίτσας και Αθήνας – Καρδίτσας όπως επίσης και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού.

Δεκάδες αυτοκίνητα κινούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της Κυριακής στο οδικό δίκτυο με τα μέτρα της Τροχαίας να είναι αυστηρά, όπως άλλωστε και κατά την αναχώρηση τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου.

Ιδιαίτερη κίνηση παρατηρήθηκε στις 13 αλλά και στις 17 Αύγουστου και στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Καρδίτσας όπως και στο ΟΣΕ, όπου πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να δραπετεύσουν από την πόλη είτε με λεωφορείο είτε με τρένο.

Κίνηση όμως επικράτησε στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη το βράδυ σε αντίθεση με το Σαββατοκύριακο όπου επικράτησε ερημιά.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι συμπολίτες που συναντήθηκαν σε κάποια καφετέρια της πόλης, συζητώντας τα όσα έζησαν τις ημέρες των διακοπών τους.

Μπορεί για την πλειονότητα των συμπολιτών μας η περίοδος των διακοπών να τελείωσε για άλλους όμως συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί έως και τα τέλη Αυγούστου, το πολύ έως αρχές Σεπτέμβρη…     

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει η Ν.Ε. Υγείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού, Τουρισμού & Νεότητας
Επόμενο άρθρο Μουσική Συναυλία στον Άγιο Αθανάσιο Καλλιθήρου