Ειδήσεις

Οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Προαστίου και Μακρυχωρίου για τα έργα στις περιοχές τους


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από κοινού τους εμπλεκόμενους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με συνέπεια τηρούν τις δεσμεύσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καρδίτσας Κος Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κος Βασίλης Τσιάκος και ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου συνεργάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί  η επαρχιακή οδός Μακρυχώρι – Προάστιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε ασφαλτόστρωση των αντίστοιχων τμημάτων, ενώ είχαν προηγηθεί επεμβάσεις των Δημάρχων Παλαμά και Καρδίτσας εντός των ορίων των Δήμων τους  για την προετοιμασία της οδού (800μ. για το Δήμο Παλαμά και 1200μ. για το Δήμο Καρδίτσας).

Το έργο ομολογουμένως θα διευκολύνει τη μετακίνηση των κατοίκων όχι μόνο μεταξύ των δύο κοινοτήτων, ενώνει δύο δήμους  και συμβάλλει στην ευκολότερη σύνδεση της Τ.Κ. Προαστίου με την έδρα του Δήμου. Οι ενέργειές των αρμοδίων αποτελούν δείγμα καλής θέλησης και προτροπή προς όλους όσους εμπλέκονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για συνεργασία ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθρο Kορυφώθηκαν οι λατρευτικές Συνάξεις για τον πολιούχο και προστάτη μας άγιο Σεραφείμ
Επόμενο άρθρο Βελτιώνονται οι υποδομές σε δεκάδες σχολικά κτίρια του Δ. Καρδίτσας