Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Λιμνών Πλαστήρα και


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος παρακολούθησε την Πέμπτη 6 Αυγούστου τη συναυλία στην Κτημένη στο πλαίσιο του 6ου Πολιτιστικού Αφιερώματος στην Πανσέληνο του Αυγούστου και την Παρασκευή 7 Αυγούστου τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Δημήτρη Σταρόβα, με τη συμμετοχή του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στον Βοτανικό Κήπο της Λίμνης Πλαστήρα.

Ο κ. Ταλιαδούρος σε δηλώσεις του συνεχάρη τους διοργανωτές των δύο πολιτιστικών εκδηλώσεων τονίζοντας ότι:

«Η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στις πανέμορφες περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα και της Λίμνης Σμοκόβου αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο του Νομού μας και παράλληλα συμβάλλουν στην προβολή του σε όλη την Ελλάδα.

Θεωρούμε ότι ο Νομός Καρδίτσας πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες από όλη τη χώρα και διοργανώσεις σαν αυτές συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του.

Για το λόγο αυτό άλλωστε οι σημαντικές αυτές πολιτιστικές εκδηλώσεις επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 70.000 ευρώ ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διοργάνωση τους.

Με την ίδια θέρμη θα υποστηρίζουμε πάντα κάθε πρωτοβουλία που θα καθιστά τον Νομό μας πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας».

Προηγούμενο άρθρο Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Μητρόπολης
Επόμενο άρθρο Στις 9 Αυγούστου το Παπαργιθεάτικο Συνέδριο στα Βραγκιανά