Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι συμπαραστέκονται στους πληγέντες


Σχεδόν μια εβδομάδα μετά και ο Νομός Καρδίτσας συνεχίζει να  μετράει τις πληγές του. Οι τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν σε υποδομές και περιουσίες, άγγιξε μεγάλο μέρος συνανθρώπων μας απ’ ολόκληρη τη χώρα, που ψάχνουν τρόπους να βοηθήσουν τους πληγέντες. Συγκινητική και άμεση είναι η ανταπόκριση πολλών πρωτοβάθμιων ενώσεων που ζητούν να συνδράμουν με κάθε τρόπο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας σε συνεργασία με την τοπική διοίκηση  I.P.A. Καρδίτσας, που ξεκίνησε ήδη τη συγκομιδή τροφίμων και το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Ν. Καρδίτσας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κόσμου και των πρωτοβάθμιων ενώσεων για υποδοχή και αποστολή βοήθειας στους κατοίκους του Νομού μας και θα συνδράμουν στο δύσκολο έργο των τοπικών φορέων, ανακοινώνοντας ότι ξεκινούν άμεσα τη διαδικασία συγκομιδής τροφίμων και χρημάτων, κατευθύνοντας αρχικά τη βοήθεια που θα φτάνει στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Αρμόδιος συντονιστής της προσπάθειας αυτής ορίστηκε το μέλος του διοικητικού συμβούλιου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ζαρχανής Γεώργιος με τον οποίον μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6932912906 για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Προηγούμενο άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου από Καρδίτσα: Τα κονδύλια υπάρχουν και έχουν εγκριθεί
Επόμενο άρθρο Κοντά στους πληγέντες το ΚΚΕ Καρδίτσας