Ειδήσεις

Οδικές παρεμβάσεις στoν Άγιο Βησσάριο Καρδίτσας


Ξεκίνησαν από την  Περιφέρεια Θεσσαλίας οι  οδικές παρεμβάσεις προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για τη βελτίωση της προσβασιμότητας διαφόρων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Άγιο Βησσάριο της Π.Ε. Καρδίτσας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας  και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Γαϊτανίδη επισκέφτηκαν το έργο και παρακολούθησαν την πορεία  των εργασιών.

«Σε συνεργασία  με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας  τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε σε έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη διακίνηση των προϊόντων. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας, φέρνουμε χρήμα στην πραγματική τοπική οικονομία» τονίζει σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Τι περιλαμβάνει το έργο

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.  Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες-ημιβραχώδες, βάθους περίπου 30εκ. σε μήκος αγροτικής οδού περίπου 850μ., επίχωση της εκσκαφής με δάνεια θραυστών επίλεκτων υλικών δανειοθαλάμων κατηγορίας Ε4 και τέλος η  κατασκευή του επιχώματος.  Στη συνέχεια θα κατασκευαστεί μια στρώση βάσης πάχους 0,10 m (Π.Τ.Π. Ο-155) και τέλος ασφαλτική προεπάλειψη και ασφαλτική στρώση βάσης συμπυκνωμένου πάχους 0,05m.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Υδροφόρο όχημα τελευταίας τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Μουζακίου