Ειδήσεις

Οδηγίες του Δήμου Μουζακίου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας


 

 

Λόγω της επικείμενης χιονόπτωσης από το ξημέρωμα της Τετάρτης ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει τους δημότες του ότι θα πρέπει να μην παρκάρουν το βράδυ τα οχήματά τους στους Κεντρικούς Δρόμους  προκειμένου να διευκολυνθούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο έργο του αποχιονισμού.

Ιδιαίτερα στον Κεντρικό δρόμο του Μουζακίου (Αντώνη Βασιλείου) παρακαλούνται οι παρόδιοι ιδιοκτήτες οχημάτων να μην τα παρκάρουν εκεί διότι ο εκχιονισμός θα καταστεί αδύνατος.

Παράλληλα επισημαίνεται η προσοχή όλων των οδηγών στις μετακινήσεις με τα οχήματά τους, λόγω του έντονου παγετού. Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη.

«Ο μηχανισμός του Δήμου Μουζακίου είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει και το νέο κύμα κακοκαιρίας. Μέχρι τώρα έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες αλατιού στους κεντρικούς δρόμους όλων των χωριών μας, σε δρόμους που εξυπηρετούνται υπηρεσίες, το Κέντρο Υγείας κλπ, η επικοινωνία γίνεται με προσοχή, χωρίς προβλήματα, αλλά η χρήση αλυσίδων συμβάλλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων. Καλούμε όλους τους δημότες μας να είναι συνετοί στις μετακινήσεις τους, να περιορίσουν τις άσκοπες εξόδους και κυρίως να είναι συνεργάσιμοι με τα συνεργεία του Δήμου που έχουν αναλάβει το έργο του αποχιονισμού» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γκινής.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Επόμενο άρθρο Το «ποδαρικό» του Κατρούγκαλου