Νικηφόρα η πορεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ στον Κάμπο


 Με μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πτελοπούλα, Μέλισσα, Μυρίνη και Μακρυχώρι ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Δομήνικου Βερίλλη στην εκλογική περιφέρεια

Σε μεγάλες συγκεντρώσεις στην Πτελοπούλα, τη Μέλισσα, τη Μυρίνη και το Μακρυχώρι μίλησε το απόγευμα της Τρίτης ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Δομήνικος Βερίλλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την διήμερη περιοδεία του στην εκλογική περιφέρεια Κάμπου που έστειλε νικηφόρα μηνύματα.

Ο κ. Βερίλλης στις ομιλίες του αναφέρθηκε στις προκλήσεις του «Καλλικράτη» και τις προοπτικές και αναπτυξιακές δυνατότητες του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας.

« Προτεραιότητά μας είναι να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του διευρυμένου Δήμου για να πετύχουμε το βασικό στόχο της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Θα συνεργαστούμε στενά με τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, γι΄ αυτό σας καλώ να στηρίξετε τους υποψηφίους του Συνδυασμού μας που είναι δραστήριοι και ενεργοί πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτό.

Η συνένωση δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά έχουμε αποδείξει ότι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να διοικήσουμε αποτελεσματικά & με πλήρη διαφάνεια και εντιμότητα και να παράγουμε τεράστιο έργο σε έναν μεγάλο και με πολλά προβλήματα Δήμο, όπως ο «Καποδιστριακός» Δήμος  Καρδίτσας.

Το ίδιο θα πράξουμε και στον «Καλλικράτειο» πλέον Δήμο φροντίζοντας να δρομολογήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα υποδομής και όχι που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και της πιο μικρής και απομακρυσμένης από το κέντρο Τοπικής Κοινότητας.

«Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Χρειάζεται συνεχής και συστηματική προσπάθεια, και διεκδικητικό πνεύμα για να πετύχουμε τους στόχους μας για έναν Δήμο ισχυρό, ένα Δήμο αυτοδύναμο, ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο.

Προσωπικά αγωνίζομαι για τα αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου μας εδώ και 30 χρόνια. Ήμουν παρών σε όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις και δεν δίστασα να συγκρουστώ για το συμφέρον της πόλης, του Δήμου και της περιοχής μας. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και ως Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Καρδίτσας, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βερίλλης.

Προηγούμενο άρθρο Τελευταίο φιλικό για τον Α.Σ.Κ. το Σάββατο
Επόμενο άρθρο Μεικτό κλιμάκιο της Νομαρχίας άρχισε ελέγχους στα κυλικεία των σχολείων