Νικητής η άριστη Οργάνωση και η ανθρωπιά


 Το επετειακό 35ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου  πέρασε στην ιστορία σαν ένας από τους καλύτερους αγώνες σε επίπεδο οργάνωσης ειδικής διαδρομής και ποιοτικών συμμετοχών, οι οποίες ανέβασαν το πρεστίζ της Λέσχης που την καταξιώνουν στις πρώτες θέσεις των επαρχιακών λεσχών.

Ο αγώνας που μετρούσε για   το Πανελλήνιο  κύπελλο  χωμάτινων Ράλλυ Σπριντ   συμπλήρωσε 48  συμμετοχές για να ξεκινήσουν  44 και να τερματίσουν  39.

Η ειδική διαδρομή άριστα διαμορφωμένη από την οργάνωση άρεσε στους πάντες ήταν απαιτητική με συναρπαστικό βαθμό δυσκολίας, ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγωνισμού στο κατακόρυφο ικανοποιώντας  τους αγωνιζόμενους προσφέροντας πλούσιο και συναρπαστικό θέμα στους πάρα πολλούς θεατές που ήταν σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Οι νικητές ήδη έχουν ανακοινωθεί για μας νικητές είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στο 35ο επετειακό Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου (επετειακό ήταν για πολλούς λόγους) 

Η οργάνωση έκανε το καλύτερο αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους αγωνιζόμενους. Η ανθρώπινη πλευρά αυτού του αγώνα ήταν η συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του δικού μας ανθρώπου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό Γιώργου Βελλή συνεισφέροντας  ο καθένας από την πλευρά του το καλύτερο.

Η ΑΛΑΜΑΠ θα πρέπει να αναφερθεί και στους αφανείς  ήρωες   αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης που εκτός από τον αγωνιστικό χαρακτήρα συνέβαλλε στα μέγιστα και στην προβολή της περιοχής μας αφού για αρκετές μέρες τα ΜΜΕ ασχολούνταν με το 35ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου.

Η ΑΛΑΜΑΠ συμμετείχε με δώδεκα  πληρώματα από τα οποία πέντε τοπικά.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραντάνας με συνοδηγό την Όλγα Μέρμηγκα με Opel Manta κέρδισαν την κατηγορία έως 2000cc και τερμάτισαν στην 6η θέση της γενικής κατάταξης, αξιόλογη εμφάνιση έκαναν  οι ταχύτατοι Παπαδόπουλος – Παπαδόπουλος με Toyota Corolla ήταν τρίτοι στην κατηγορία έως 1600cc και 16η στη γενική κατάταξη, οι Ραμαντάνης Θανάσης – Κυριαζής Γιώργος με το νέο απόκτημά τους Ford Escort RS2000 στον πρώτο τους αγώνα τερμάτισαν 8η στην κατηγορία τους και στην 26η θέση της γενικής κατάταξης,  στα 1400cc αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σοφαδίτης Οδοντίατρος Γιώργος Σταθόπουλος με συνοδηγό τον Μάνο Καλυβιώτη στη δεύτερή του επαφή με το νοικιασμένο Peugeot 206 και   ο Χρήστος Τοπάλης με συνοδηγό τον Αντώνη Διπλάρη με Toyota Corolla 111 κάνοντας αξιόλογη εμφάνιση δε γευτήκαν τη χαρά του τερματισμού από μηχανική βλάβη.

Η ΑΛΑΜΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πάνω από όλους  το Δήμο Ταμασίου που είναι πάντα αρωγός σε όλες τις εκδηλώσεις μας, την Νομαρχιακή Αυτ/ση Καρδίτσας, την Κοινοτική Επιχείρηση Λουτρών Σμοκόβου, το Δήμο Σοφάδων για την παραχώρηση του καλαθοφόρου και τον οδηγό του κ. Κώστα Ρίζο, τα μέλη της ΑΛΑΚορίνθου και τα μέλη της ΑΛΑΛαμίας, τον νεαρό Βάιο Καραντάνα που επιμελήθηκε τη σήμανση όλης της  ειδικής διαδρομής έχοντας τη βοήθεια από τον μοναδικό  Καρδιτσιώτη αγωνιζόμενο Χρήστο Τοπάλη.

Τέλος  ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή του αγώνα.

Από  τον  Σεπτέμβριο η ΑΛΑΜΑΠ θα διοργανώσει  εκδηλώσεις για την οδική αγωγή σε επίπεδο Νομού.

Για την ΑΛΑΜΑΠ

Καραντάνας Γιάννης

Προηγούμενο άρθρο Άκαρπη η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Επόμενο άρθρο Πόσα πούλμαν θα βάλετε κ. Ξυδιά;