Νικητής η άριστη Οργάνωση και η ανθρωπιά


  Το επετειακό 35ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου  πέρασε στην ιστορία σαν ένας από τους καλύτερους αγώνες σε επίπεδο οργάνωσης ειδικής διαδρομής και ποιοτικών συμμετοχών, οι οποίες ανέβασαν το πρεστίζ της Λέσχης που την καταξιώνουν στις πρώτες θέσεις των επαρχιακών λεσχών.

Ο αγώνας που μετρούσε για   το Πανελλήνιο  κύπελλο  χωμάτινων Ράλλυ Σπριντ   συμπλήρωσε 48  συμμετοχές για να ξεκινήσουν  44 και να τερματίσουν  39.

Η ειδική διαδρομή άριστα διαμορφωμένη από την οργάνωση άρεσε στους πάντες ήταν απαιτητική με συναρπαστικό βαθμό δυσκολίας, ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγωνισμού στο κατακόρυφο ικανοποιώντας  τους αγωνιζόμενους προσφέροντας πλούσιο και συναρπαστικό θέμα στους πάρα πολλούς θεατές που ήταν σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Οι νικητές ήδη έχουν ανακοινωθεί για μας νικητές είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στο 35ο επετειακό Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου (επετειακό ήταν για πολλούς λόγους) 

Η οργάνωση έκανε το καλύτερο αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους αγωνιζόμενους. Η ανθρώπινη πλευρά αυτού του αγώνα ήταν η συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του δικού μας ανθρώπου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό Γιώργου Βελλή συνεισφέροντας  ο καθένας από την πλευρά του το καλύτερο. Η ΑΛΑΜΑΠ κάνοντας πρόταση στην ΕΘΕΑ την οποία και  αποδέχθηκε και τις αξίζουν συγχαρητήρια  διέθεσε τα παράβολα του αγώνα ποσού 2.640,00€ για τον κοινό μας σκοπό. Η ΑΛΑΜΑΠ διέθεσε το ποσό των 1.100,00€, και  με πρωτοβουλία του ΣΟΑΑ από τους αγωνιζόμενους  (Rally Sprint Μπράλο 490,00 €, Rally Κορίνθου 930,00€), συνολικό ποσό 5.160,00€.

Τέλος η ΑΛΑΜΑΠ αποφάσισε την εκδήλωση Rally SHOW Γιώργος Βελλής που την ανέβαλε λόγω υψηλών θερμοκρασιών στις 21 Ιουνίου θα τη διοργανώσει σε συνεννόηση με την ΕΘΕΑ, τον ΣΟΑΑ και το περιβάλλον της οικογένειας Βελλή σε χρονική περίοδο που η θερμοκρασία να επιτρέπει την προσέλευση θεατών.

Για την ΑΛΑΜΑΠ

Καραντάνας Γιάννης

Προηγούμενο άρθρο Στα ύψη ο υδράργυρος
Επόμενο άρθρο Έχουν το ίδιο στρατηγικό σχέδιο