Μουσική Συναυλία στον Άγιο Αθανάσιο Καλλιθήρου


Στο Καλλίθηρο την Κυριακή 17 Αυγούστου στον Ιστορικό λόφο του Αγίου Αθανασίου σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα φιλοξενήθηκε από το Δήμο Ιτάμου και το Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθήρου κρατική ορχήστρα πνευστών της Μόσχας η οποία  παρέθεσε μια θαυμάσια μουσική συναυλία με κλασσική κ Ρώσικη μουσική. Μουσική μπαρόκ, τζαζ, εμβατήριοι, Βαλς, Θεοδωράκη και σύγχρονη μουσική καταγοητεύοντας τους παρευρισκόμενους με την υψηλή απόδοση των μουσικών.

          Την εκδήλωση προσφώνησε ο εκπρόσωπος του Μορφωτικού Συλλόγου κος Κων/νος Παπαλέξης, ο οποίος τόνισε την σημασία ανάδειξης του χώρου του Αγίου Αθανασίου ως χώρο πολιτισμού.

          Σε σύντομο χαιρετισμό του επίσης ο Δήμαρχος Ιτάμου Βασίλης Τσαντήλας, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και στόχους των φετινών εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, στις οποίες χορηγός είναι το ΥΠΕΧΩΔΕ, η Τ.Ε.Δ.Κ., η Ν. Αυτ/ση, η ΑΝΚΑ. η Δημ. Επιχ/ση, ιδιώτες και συνεργάζονται όλοι οι Πολιτιστικοί Φορείς του Δήμου Ιτάμου.

          Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Λέκκα Στέλλα, Σωτ. Μανόπουλος, πρόεδροι και μέλη των Δ. Σ. των Μορφωτικών Συλλόγων Καλλιθήρου, Αμπελικού, Γυναικών Καλλιθήρου και Ιτάμου, η πρόεδρος του Παλινοστούντων Θεσσαλίας κα Σολομίδου Χριστίνα, ο Γραμματέας του Ελληνορώσικου Συνδέσμου Φιλίας κ Συνεργασίας κος Καπνιάς Θανάσης.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι διακοπές των περισσότερων Καρδιτσιωτών
Επόμενο άρθρο Αριθμός δικαιούχων ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας