Με το βλέμμα στις εκλογές


Συνεχίζει τις θεματικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γνωστοποίησης του προγράμματος του το ΠΑΣΟΚ

Με την παρουσία του Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του κινήματος κ. Παύλου Γερουλάνου, συνεχίστηκαν το βράδυ οι θεματικές και πολιτικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας κ. Σισκος, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, τόνισε:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του συνεχίζει την διοργάνωση εκδηλώσεων που έχουν σχέση είτε με την ανάδειξη, την γνωστοποίηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ με τις θεματικές μας εκδηλώσεις είτε με εκδηλώσεις εσωτερικού χαρακτήρα με επιμορφωτικό περιεχόμενο με σκοπό και στόχο την διάχυση της πολιτικής γνώσης ώστε να βελτιώσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της οργάνωσης μας.

Για την ανάδειξη του προγράμματος μας διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΤΟΠΟΣ

7/5/2009

ΠΑΛΑΜΑ

8/5/2009

ΝΕΒΡΟΠΟΛΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

9/5/2009

ΜΟΥΖΑΚΙ

9/5/2009

ΚΑΛΛΙΘΗΡΟ-ΡΟΥΣΣΟ

19/5/2009

ΣΕΛΛΑΝΩΝ

20/5/2009

ΠΑΜΙΣΟΥ

22/5/2009

ΦΥΛΛΟΥ

23/5/2009

ΣΟΦΑΔΩΝ

29/5/2009

ΤΑΜΑΣΙΟΥ-ΜΕΝΕΛΑΙΔΑΣ

30/5/2009

ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ

Ειδικότερα την Παρασκευή 8/5/2009 στο Δήμο Νεβρόπολης Αγράφων στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Νεοχωρίου στο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου διοργανώνουμε συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι μας, από τους θεσμούς του κοινοβουλίου, της αυτοδιοίκησης και τα κομματικά μας όργανα, από τους νομούς Θεσσαλίας, Άρτας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας για να συζητήσουμε την πρόταση μας για το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του ορεινού όγκου της περιοχής μας.

Στο Μουζάκι Καρδίτσας το Σάββατο 9/5/2009 οργανώνουμε πολιτική εκδήλωση ομιλία 11.30 π.μ. στο καφενείο του κ. Νίκου Τσουβέλα και επισκέψεις στην αγορά  στο κέντρο Υγείας και σε επιχειρήσεις του Δήμου.

Ξεκινάμε την πορεία για εκλογές με το ΠΑΣΟΚ να παραμένει προσηλωμένο στα μεγάλα προβλήματα του πολίτη, της οικογένειας, των αγροτών, των εργαζομένων και των νέων.

Η εκδήλωση όπως και αυτή στο Καλλίθηρο είναι ενταγμένες στην προβολή των προτάσεων για τις Ευρωεκλογές.

Για τις εκδηλώσεις εσωτερικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων τους Τομείς Επικοινωνίας των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών καθώς και τα Συμβούλια Επιμόρφωσης διοργανώνουμε σήμερα πολιτικό κύκλο με θέμα «Πολιτική και Επικοινωνία» και εισηγητή τον κ. Παύλο Γερουλάνο».

Προηγούμενο άρθρο Στις 12 Μαΐου οι εκλογές των καθηγητών
Επόμενο άρθρο Στους Υφυπουργούς Παιδείας…το μπαλάκι