Ειδήσεις

Με τον δήμαρχο Παλαμά συναντήθηκε ο Σύλλογος εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας


Τη Δευτέρα 15-06-2020, στο γραφείο του Δημάρχου,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου Γιώργο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος Κουτής Βάιος, ο Γ. Γραμματέας Ταξιάρχης Δημήτριος, ο ταμίας Θεολόγης Στέφανος και η Oργανωτική Γραμματέας Μητσοπούλου Μαρία. Ο κ. Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασε την χαρά του για την πρωτοβουλία της συνάντησης και υποσχέθηκε ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων πρέπει να συνεργαζόμαστε συχνά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Κουτής Βάιος έθεσε υπόψη του Δημάρχου όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Δήμο Παλαμά.  Πρωτεύον θέμα της  συζήτησης ήταν η υπερβολική δαπάνη για τη  θέρμανση των μεγάλων σχολικών κτηρίων και ταυτόχρονα με μικρό αριθμό μαθητών ( Ιτέας, Φύλλου, Βλοχού). Ο κ. Δήμαρχος απάντησε πως έχουν γίνει ενέργειες, ώστε να θερμαίνονται μόνο οι χώροι που χρησιμοποιούνται. Στη συνέχεια συζητήθηκε η σχολική περιουσία που δεν αποδίδεται στα σχολεία και η σύνδεση των σχολείων του Παλαμά με φυσικό αέριο. Τα υπόλοιπα θέματα της συζήτησης αφορούσαν τα κτηριακά γενικά αν και σοβαρά προβλήματα κτηριακών υποδομών δεν υπάρχουν, όπως μας είπε ο κ. Δήμαρχος.

Κλείνοντας  τη συζήτηση, τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Δήμαρχο, πως θα συνεχίσουν την επικοινωνία μαζί του, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια σε πρόγραμμα που προωθεί τον εναλλακτικό, βιώσιμο τουρισμό 12 μήνες το χρόνο
Επόμενο άρθρο Τελετή Απονομής Διπλωμάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Παν/μίου Θεσσαλίας