Με στόχο την οριστική επίλυση στα θέματα που απασχολούν τους Δήμους του Ν. Καρδίτσας


 Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος κατά την επίσκεψή του στα Δ.Δ. Καρίτσας, Νεοχωρίου, Μπελοκομύτη, Πεζούλας και Κρυονερίου του Δήμου Νεβρόπολης πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατοίκους της περιοχής όπου συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη του στο Δ.Δ. Πεζούλας, ο κ. Ταλιαδούρος συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Νεβρόπολης κ. Θ. Μαλέτσικα και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λ. Λιαπή όπου μεταξύ των άλλων συζήτησαν θέματα όπως η ένταξη της μελέτης του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, η ολοκλήρωση του δρόμου Πεζούλα – Νεράιδα και η σωστή αξιοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου στη θέση Καραμανώλη η οποία και θα αναβαθμίσει τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Ο κ. Ταλιαδούρος κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής και οργανωμένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής η οποία θα διασφαλίσει την ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.  Μεταξύ άλλων ο κ. Ταλιαδούρος επεσήμανε:

«Με στοχευμένες κινήσεις και πολιτικές δράσεις επιδιώκουμε την ανάπτυξη της ξεχασμένης μέχρι πρότινος ελληνικής Περιφέρειας με στόχο την βελτίωση των υποδομών της ζωής και  της  καθημερινότητας των πολιτών.

 Συνεχίζουμε με πρόγραμμα την πολιτική μας για την τουριστική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Καρδίτσας αλλά και για την επίλυση προβλημάτων που επί χρόνια λίμναζαν στον Νομό. Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις στις περιοχές του Νομού μας, βοηθούν σημαντικά καθώς μέσα από το διάλογο με τους πολίτες προκύπτουν τα ουσιαστικά ζητήματα που τους απασχολούν με στόχο την οριστική τους επίλυση».

Προηγούμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας
Επόμενο άρθρο Οικολόγοι Πράσινοι και Αχελώος