Πρωτοσέλιδο

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο μπλόκο των αγροτών


Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Γενάρη στο μπλόκο που έχουν στήσει στον Ε-65 με την παρουσία εκπροσώπων πολλών μαζικών φορέων της περιοχής και πλήθους κόσμου.

agrotes

Συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Δήμου Σοφάδων (με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου), του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Καρδίτσας, του Σωματείου Οικοδόμων Καρδίτσας, του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας Φοιτητικής Παραγωγής Βόλου, της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Καρδίτσας, του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Καρδίτσας, του Παραρτήματος Καρδίτσας ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας, της  Ομάδας Γυναικών Ταμασίου και του Συλλόγου Γυναικών Σέκλιζας (όλων μελών ΟΓΕ).

Η συγκέντρωση άνοιξε με ομιλία του Βαγγέλη Μπούτα, προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Χαιρετισμούς απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Καπράνας, από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Δημήτρης Καραμαγκιώλας και εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συλλόγου, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Οικοδόμων και των Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Τη συγκέντρωση έκλεισε ο Κώστας Τζέλλας, ΓΓ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση «ΑGROTICA» στις  στις 3 Φλεβάρη στις 12 μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

 

Προηγούμενο άρθρο Στην έκθεση DETROP 2018 συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας γιόρτασε τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών