Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία αλληλεγγύης


Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν οι Καρδιτσιώτες που έδωσαν το παρών στη συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που διοργάνωσαν, το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, ο Δήμος Καρδίτσας, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός  Σύλλογος.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Νοιάζομαι-Συμμετέχω», ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το κάλεσμα αγάπης των διοργανωτών  και έτσι – αντί εισιτηρίου – συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και είδη υγιεινής προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε  και όπου όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, υπάρχει ελπίδα. Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις. Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν όπως και όλα τα μουσικά σχήματα που ήρθαν αφιλοκερδώς».

Τη σκυτάλη πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος υπογραμμίζοντας τα ακόλουθα: «Στη γλώσσα μας έχουμε αυτή την τόσο σημαντική λέξη που λέγεται αλληλεγγύη και την οποία όλοι μαζί εδώ σήμερα την αποδείξαμε και στην πράξη. Ας απλώσουμε το χέρι σας στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και ας ενωθούμε σε αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς. Υποκλινόμαστε στο ταλέντο που έχει η πόλη μας και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους τόσο τα τοπικά μουσικά σχήματα όσο και τον Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία Βαλάση που είναι κοντά μας σ ΄ αυτή την προσπάθεια».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφεράλων κ.κ. Τιμόθεου σημειώνοντας την αξία της προσφοράς.

Η συναυλία ΄΄άνοιξε΄΄ με τον Γιώργο Σαρρή (από τους Ζιγκ-Ζαγκ) και τη Λουκία Βαλάση και ακολούθησαν η «Ρεμπέτικη Παρέα» και οι «Μουσικές Αποδράσεις». Μαζί τους ήταν επίσης οι: Άρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος, Παναγιώτης Καλπίας.

Όλοι τους εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε γεμίσει ασφυκτικά το χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Ήταν ένα υπέροχο μουσικό ΄΄ταξίδι΄΄ μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν καλό και τόσο σημαντικό σκοπό.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, όλο τον κόσμο για την προσφορά του, τους εθελοντές όπως επίσης και τον Βασίλη Τσικρίκα και τους συνεργάτες του για την ηχητική επιμέλεια, τον ηθοποιό-σκηνοθέτη του θεάτρου «Όψεις» Παύλο Βησσαρίου για τα σκηνικά, την παρουσιάστρια Ρίτσα Τσικρίκα.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβαθμίζονται οι κατασκηνώσεις της Ι.Μ. στο Νεοχώρι
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κιν/θεάτρου Καρδίτσας