Ειδήσεις

Μήνυμα του βουλευτή Γ. Κωτσού με αφορμή τη δημοσιοποίηση των υποψηφίων


Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Μέσα σε μια πρωτόγνωρη πολύ δύσκολη συγκυρία, με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή όλων μας, παλέψατε με γενναιότητα για να επιτύχετε τον στόχο σας και έχοντας πλήρη επίγνωση της ιδιαίτερης κατάστασης που βιώνει η χώρα, σας λέω ότι όλες και όλοι τα καταφέρατε με τον καλύτερο τρόπο!

Δεν σας νίκησε ο φόβος του φονικού ιού, ούτε η υποχρεωτική αδράνεια από το αναγκαστικό σχολικό lockdown. Με θάρρος, μόλις το επέτρεψαν οι έκτακτες συνθήκες, επιστρέψατε στα θρανία σας για να κάνετε το πρώτο μεγάλο όραμα πραγματικότητα.

Δείξατε ξεχωριστή ωριμότητα και μεγάλο σεβασμό στις προσπάθειες τις δικές σας και όλων των αρωγών της γονέων-κηδεμόνων και εκπαιδευτικών.

Όσες και όσοι από εσάς βλέπετε ότι οι επιδόσεις σας βρίσκονται εντός στόχων, εύχομαι να έχετε μια ακόμη πιο επιτυχημένη και δημιουργική σταδιοδρομία στο νέο εκπαιδευτικό βίο σας.

Η επερχόμενη εισαγωγή σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα κόπων και στερήσεων των οποίων το μέγεθος γνωρίζετε πολύ καλά μόνο εσείς, οι δικοί σας άνθρωποι που στήριζαν μέρα νύχτα τις προσπάθειές σας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί που σας δίδασκαν.

Όσες και όσοι δεν είχατε τις αναμενόμενες βαθμολογίες, πρέπει να αναλογιστείτε ότι κάθε άνθρωπος έχει στη ζωή του πολλές ευκαιρίες να υλοποιήσει τα όνειρά του, αρκεί να πιστεύει στις ικανότητες και δυνατότητές του.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους να εμπιστεύεστε πάντα τις δικές σας δυνάμεις, να έχετε υπομονή και επιμονή στους αγώνες που δίνετε και να κοιτάζετε το μέλλον με αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, εσείς είστε η Ελλάδα του αύριο και σε εσάς εναποθέτει τις ελπίδες της η Πατρίδα για να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά η καινούργια πορεία που ξεκίνησε για την ανάπτυξη, την πρόοδο και ευημερία!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 14 λόγοι για να επιλέξω το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού
Επόμενο άρθρο KNE: Καλούμε τη νεολαία της Θεσσαλίας στο 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο