Ειδήσεις

Μήνυμα συστράτευσης από τον Κώστα Τσιάρα στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ


Μήνυμα ενότητας και κάλεσμα συστράτευσης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη απηύθυνε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας από το Βήμα του 12ου Συνεδρίου του κόμματος που διεξήχθη στην Αθήνα. Στην ομιλία του ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής υποστήριξε πως η ΝΔ έχει εξελιχθεί σε έναν πλειοψηφικό πολιτικό χώρο στον οποίο καταφέρνουν να συναντηθούν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις και οι προσωπικότητες που μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους δυνάμεις στο μεγάλο στοίχημα της οικονομικής και θεσμικής ανασυγκρότησης με το οποίο είναι αντιμέτωπη η πατρίδα μας.

«Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώνει έναν ευρύ κύκλο μιας μεγάλης προσπάθειας που άρχισε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματός μας. Ολοκληρώνει έναν μεγάλο κύκλο πολιτικών πρωτοβουλιών, που μέσα σε 3 κρίσιμα χρόνια, εφοδίασε με πολλαπλά εργαλεία την μεγάλη μας, φιλελεύθερη παράταξη. Ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Καταστατικό, εφάμιλλο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών κομμάτων, ένα λειτουργικό εσωτερικό κανονισμό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, και μια νέα, ευέλικτη οργανωτική δομή στην οποία μπορεί να ευδοκιμήσει πραγματικά ο ειλικρινής πολιτικός διάλογος και να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες» είπε ο κ. Τσιάρας. Παράλληλα, υπογράμμισε την μεγάλη αποτελεσματικότητα του Μητρώου Στελεχών του κόμματος ως πολιτικό εργαλείοπροσέλκυσης νέων και ικανών στελεχών από την κοινωνία.

 «Το διαρκές Μητρώο Στελεχών, κατάφερε να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της ενεργούς συμμετοχής στο πιο υγιές,το πιο δημιουργικό, το πιο παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που μέχρι χθες έβρισκε κλειστές τις πόρτες της πολιτικής» είπε στην τοποθέτησή του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσιάρας υποστήριξε παράλληλα ότι«η Νέα Δημοκρατία έχει καταφέρει να κινητοποιήσει τα σκουριασμένα γρανάζια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που μυήθηκε στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό». Παράλληλα, υπογράμμισε πως «ο μεστός πολιτικός λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να τροχοδρομήσει την πολιτική ζωή του τόπου στις ράγες του πολιτικού ρεαλισμού και της μετριοπάθειας».

Στην τοποθέτησή του ο Καρδιτσιώτης πολιτικός έθεσε σε εγρήγορση τα στελέχη Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές. «Συγκροτούμε τον ετοιμοπόλεμο μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας που θα δώσει από την πρώτη γραμμή τον πολυμέτωπο αγώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά κυρίως για να δώσει την μητέρα όλων των μαχών στις εθνικές κάλπες οι οποίες θα αναδείξουν Πρωθυπουργό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη»είπε χαρακτηριστικά για την εκλογήτης νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τους  3000 Συνέδρουςπου συμμετείχαν στις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος να υψώσουνψηλά τις σημαίες της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας «για να καταφέρουμε, ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε πιο ψηλά τη σημαία της πατρίδα μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ΥΠΕΣ και ΕΝΠΕ για θέματα Ισότητας Φύλων
Επόμενο άρθρο Γ. Καραβίδας: Όχι σε προοπτικές που αδικούν τον τόπο μας