Ειδήσεις

Κ. Τσιάρας: Δρομολογούνται έργα ύψους 150 εκατ. ευρώ στο Ν. Καρδίτσας


Έργα ύψους 150 εκατ. Ευρώ για την  αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020, ενέκρινε η Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής κ. Κώστας Τσιάρας, θα υλοποιηθούν έργα στο οδικό δίκτυο του νομού, ενώ θα κατασκευαστεί και το νέο κτίριο που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες καθαρισμού ρεμάτων – ποταμών, κατασκευή νέων γεφυρών, αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου που έχει πληγεί, εργασίες σταθεροποίησης πρανών και κατασκευή τοίχων αναχαίτισης καταπτώσεων.

Σε δήλωσή του ο Καρδιτσιώτης Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δρομολόγηση των έργων, επισημαίνοντας τα εξής:

«Η κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη στιγμή που η καταστροφική πλημμύρα έπληξε το Ν. Καρδίτσας, βρέθηκαν δίπλα μας και απέδειξαν εμπράκτως πως μας στηρίζουν.

Δρομολογούμε την υλοποίηση όλων εκείνων των έργων, που θα συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο «Ιανός» και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα διαμαρτυρίας και προτάσεων για το νέο πλαίσιο λειτουργίας της εορταστικής αγοράς
Επόμενο άρθρο Το Επιμελητήριο Καρδίτσας για τη μείωση των δημοτικών τελών