Ειδήσεις

Κ. Νούσιος: Δεδομένη η θεσμική συνεργασία με το Δικηγορικό Σώμα


Το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε το επιτελείο που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ανυφαντή, τον Γεν. Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Πιπέρη, τον Ταμία κ. Δημήτριο Τζέλλη, τα μέλη κα Όλγα Χρήστου, κ. Ιωάννη Κουκουλέτσο, κ. Θωμά Κουκουζέλη, κ. Βάιο Ντόκα και δήλωσε ότι, μετά από 12 έτη μαχόμενης δικηγορίας, φιλοδοξεί να συμβάλει υπό τη νέα θεσμική του ιδιότητα στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων της Δικαιοσύνης, ιδίως δε εκείνων που ταλανίζουν επί μακρόν το δικηγορικό σώμα.

Ο κ. Νούσιος μετέφερε στο Προεδρείο τη διαβεβαίωσή του για τη θεσμική συνεργασία του δικηγορικού σώματος με την Π.Ε. Καρδίτσας με τρόπο ειλικρινή, μόνιμο, στενό και αποδοτικό επ’ ωφελεία των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης.

Πέραν του εθιμοτυπικού της επίσκεψης, συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του δικαστικού μεγάρου. Από την πλευρά του, ο κ. Νούσιος εξέφρασε για άλλη μία φορά τη μεγάλη του ικανοποίηση και την τιμή για το Σώμα και την περιοχή μας που ο συντοπίτης κ. Κώστας Τσιάρας ως Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την περάτωση του έργου. Πρόσθεσε δε, ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τις ανάλογες πιστώσεις μπορεί να φέρει εις πέρας την κατασκευή το συντομότερο.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας για τη διοργάνωση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων την άνοιξη του 2020, η οποία θα είναι η πρώτη ολομέλεια που θα γίνει στην Καρδίτσα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πλευρά του Προεδρείου να συγχαίρει το συνάδελφο και νέο Αντπιεριφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον κ. Νούσιο να δεσμεύεται ότι η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί το δεύτερό του «σπίτι».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Τσιάκο είχε η Χρυσούλα Κατσαβριά