Κ. Καρδαράς: οι «ελεύθεροι Θεσσαλοί» Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση


  Κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  του συνδυασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καρδαρά, επισκέφθηκε χθες τα χωριά Πρόδρομο, Μυρίνη, Μακρυχώρι, Ψαθοχώρα και Κοσκινά.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων αυτών, διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά τον γενικευμένο μαρασμό που επικρατεί. Η ανησυχία, το άγχος για το αύριο και η αγανάκτηση για την εγκατάλειψη και την ασυνέπεια της πολιτείας είναι παντού διάχυτα. Όχι μόνο οι αγρότες αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες των κοινοτήτων του νομού μας, νοιώθουν βαρύ το βήμα του επερχόμενου χειμώνα που θα βρει πολλούς απ’ αυτούς με άδειες τσέπες, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τις βασικές ανάγκες διαβιώσεως των οικογενειών τους.

Συνομιλώντας με τους πολίτες ο Κώστας Καρδαράς τόνισε: «Δεν πρέπει η απογοήτευση και η αγανάκτηση για το κατάντημα της χώρας για τα οποία υπαίτιο είναι το δικομματικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να μας παρασύρουν σε απλή άρνηση. Στις εκλογές αυτές, οι δύο μεγάλοι ένοχοι πρέπει να λάβουν ηχηρή απάντηση. Η λαϊκή οργή και αγανάκτηση πρέπει να εκφραστούν μέσα από την κάλπη. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Τιμωρήστε, καταψηφίζοντας τους υποψηφίους που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, γιατί εκφράζουν εκείνες ακριβώς τις πολιτικές και πρόσωπα που μας οδήγησαν σ’  αυτό το χάλι. Ψηφίστε εκείνους που αποδεδειγμένα θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν τον λαό μας στην επιβίωση και τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ» με τις ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις μας, είμαστε η πρώτη επιλογή για όσους δεν αρκούνται μόνο στο να στείλουν το μήνυμά τους στους κυβερνώντες αλλά και να αναδείξουν τη δύναμη εκείνη που θα ξεπεράσει την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Καρδίτσα 21 / 10 / 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κώστας Καρδαράς

Χειρουργός

Προηγούμενο άρθρο ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα ομιλιών από τον υπ. Δήμαρχο Γιώργο Κωτσό