Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για τα Χριστούγεννα


Με τη συναυλία της Μουσικής Σχολής Karezi στην Κεντρική Πλατεία συνεχίστηκαν, το πρωί του Σαββάτου 22/12 οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα 2012- Πρωτοχρονιά 2013. Οι μαθητές της Σχολής παρουσίασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες παρακολούθησαν και απόλαυσαν πολλοί Καρδιτσιώτες.

Ακολούθησε εκδήλωση στο Παυσίλυπο με θεατρικά δρώμενα και κάλαντα από τα παιδιά των ΚΔΑΠ Αρτεσιανού και Καρδιτσομαγούλας. Το ΚΔΑΠ Αρτεσιανού  παρουσίασε  την παράσταση «Τα τρία δώρα του Αη Βασίλη» και το ΚΔΑΠ Καρδιτσομαγούλας την παράσταση «Ο παπουτσής και τα ξωτικά».

Το απόγευμα της Παρασκευής 21/12 στο Παυσίλυπο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να φτιάξουν στολίδια και ζωγραφιές με την επιμέλεια των εκπαιδευτριών των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου κ.κ. Άννυ Πέτκοβα και Αθηνά Γεράση

Λίγο αργότερα , στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκε συναυλία με το νεανικό μουσικό σχήμα On Air και τον Peri (Περικλής Δημάκης) που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια και διασκευές ενθουσιάζοντας το νεανικό και όχι μόνο κοινό, με το οποίο ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη, όπου στον ίδιο χώρο θα δώσουν μία ακόμα συναυλία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας με θέμα «Πορτρέτα» που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των γραφείων της  στη Δημοτική Αγορά.

Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

– Ώρα 11.00πμ – Δημοτικό Κιν/θέατρο

Ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

– Ώρα 11.00 π.μ. – Παυσίλυπο

Bazaar εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος όπου τα παιδιά θα φτιάξουν τα δικά τους γούρια και δωράκια για την νέα χρονιά. Με την Ράνια Κασκούρα

Ώρα 12 μ. – Παυσίλυπο

Εργαστήρι κόμικς με τον Κωνσταντίνο Μπιλιούρη.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

– Ώρα 11.30μ. – Παυσίλυπο

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Αφηγείται η Κατερίνα Παπαγεωργίου.

– Η Φιλαρμονική του Δήμου σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης.

– Ώρα 12.00 μ.μ. Κεντρική Πλατεία: Η ορχήστρα του Βασίλη Νταράλα σε παραδοσιακούς σκοπούς των Χριστουγέννων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκου για τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθρο Νίκη για το ΣΠΑ Καρδίτσας