Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 στο καφέ ΗΡΙΔΑΝΟΣ στο Μουζάκι. Εκτός από μέλη του Δ.Σ., παραβρέθηκαν πάρα  πολλά παιδιά  και αρκετοί μεγάλοι. Το Δ.Σ. είχε φροντίσει για την ανάλογη ατμόσφαιρα , να υπάρχουν δυο πίτες ,μια για τα παιδιά – το φλουρί κέρδισε o μικρός Αργυρίου Δημήτριος, και μια για τους μεγάλους-το φλουρί εδώ έπεσε στην κ Αργυρούλα  Σακελλάρη – Σακαρίκου. Και τους δύο τυχερούς το Δ.Σ. του συλλόγου αντάμειψε με ανάλογα δώρα.

Την πίτα  έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Γραμμένος Κων/νος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους -παιδιά και μεγάλους- για την παρουσία τους αναφέρθηκε επιγραμματικά στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του συλλόγου για το 2009 και κάλεσε τα μέλη να στηρίζουν τις προσπάθειες του Δ.Σ. όπως εξάλλου το κάνουν μέχρι σήμερα.

 Στην εκδήλωση   παραβρέθηκαν η Αντινομάρχης Πολιτισμού Καρδίτσας κ΄ Βασιλού Ερμιόνη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αργιθέας Σέμπρος Απ, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αργιθέας κ. Στέφος Πατσιαούρας και ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Καλής Κώμης κ. Παράσχος Κων/νος. Ήταν μια λιτή αλλά πετυχημένη εκδήλωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες δραστηριότητες που προγραμματίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου .

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση των υπαλλήλων του Δήμου Ιτάμου
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. Μητρόπολης