Ειδήσεις

Κοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας


Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Γκάζι» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή, 26/1/2020, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας. Μέσα σε κλίμα γενικής ευφορίας, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου έψαλαν τα κάλαντα κι αντάλλαξαν ευχές για το καλό της νέας χρονιάς, και στη συνέχεια διασκέδασαν με φαγοπότι και χορό (όπου πρωτοστάτησαν τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου), συνοδευόμενοι από το υπέροχο μουσικό σχήμα του κέντρου. Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η κ. Ελένη Χατζηγιάννη -Αϋφαντή, που κέρδισε το φλουρί και το αντίστοιχο δώρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι φορέων του Βόλου, η Αντιπεριφερειάρχης  Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ. Δ. Κολινδρίνη, ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, κ. Γ. Κίτσιος, και εκπρόσωποι  πολιτιστικών συλλόγων. Παρούσα ήταν και η π. Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Τη γενέτειρα των Σοφαδιτών Μαγνησίας  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων, κ. Ι. Σταμούλης, ο οποίος και μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Σοφάδων κ. Α. Σκάρλου (που απουσίαζε λόγω πένθους), τονίζοντας ιδιαίτερα το άριστο κλίμα στη σχέση και τη συνεργασία με το Σύλλογο Σοφαδιτών Μαγνησίας, καθώς και ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σοφάδων, κ. Α. Παππάς.

Χαιρετισμό απέστειλαν η βουλευτής κ. Ζέττα Μακρή, ο κ. Α. Πασπαλάρης,  Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας και η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, κ. Κ. Σταθοπούλου, οι οποίοι, λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ε. Παπαλοπούλου-Τσέργα και τα Μέλη του Δ. Σ., εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, στους εκπροσώπους των φορέων και σ΄ όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και χάρηκαν μαζί τους την όμορφη βραδιά και τους εύχονται καλή κι ευλογημένη χρονιά.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Νούσιου με τους εργαζομένους στην πυροπροστασία
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου των Η.Π.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας