Ειδήσεις

ΚΚΕ μ-λ Καρδίτσας: Κάτω η κρατική τρομοκρατία!


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κήρυξε στην πραγματικότητα την Κυριακή στρατιωτικό νόμο σε όλη την χώρα, βγάζοντας χιλιάδες αστυνομικούς στον δρόμο με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού.

Έχει αποκλείσει τα Εξάρχεια στο σημείο της στυγερής δολοφονίας του μαθητή Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Κορκονέα, απαγορεύει σε εκπροσώπους συνδικάτων και κοινωνικών οργανώσεων να καταθέσουν ακόμη και λουλούδια στο σημείο, πολιορκεί πανεπιστημιακά ιδρύματα, γραφεία  πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων, έχει καταλάβει πλατείες.

Από το πρωί  ισχυρές αστυνομικές πολιόρκησαν το πολιτικό  βιβλιοπωλείο  «Εκτός Των Τειχών», εμπόδισαν διαδηλωτές του ΚΚΕ(μ-λ) να κατευθυνθούν στα Προπύλαια και προχώρησαν σε 12 προσαγωγές, μεταξύ αυτών και του γραμματέα του ΚΚΕ(μ-λ), σ. Ανδρέα Βογιατζόγλου.

Καταγγέλλουμε σε όλο τον δημοκρατικό λαό αυτό το όργιο κρατικής τρομοκρατίας που έχει  έναν ανομολόγητο, αλλά ξεκάθαρο στόχο. Να φοβίσει τους εργαζόμενους, την νεολαία και τον λαό για να σταματήσουν να διεκδικούν το δικαίωμα τους στην ζωή, στην εργασία, στην υγεία και στην ελευθερία. Να προλάβει την λαϊκή οργή που μεγαλώνει καθημερινά από την εγκληματική διαχείρισης της πανδημίας και την εφαρμογή με πρόσχημα αυτήν αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών. Αυτές οι κυβερνητικές επιδιώξεις θα αποτύχουν!

 Ο λαός και το κίνημα της νεολαίας δεν θα φοβηθούν!

Θα οργανωθούν και θα απαντήσουν μαζικά και αγωνιστικά.

  • Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και στα Χανιά
  • Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της χουντικής απαγόρευσης των συγκεντρώσεων
  • Τιμάμε αγωνιστικά και μαζικά την μνήμη του Αλέξη !

 

Προηγούμενο άρθρο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Επισκόπου Ρεντίνης κυρού Σεραφείμ
Επόμενο άρθρο Στην Θεσσαλία 102,8 εκατ. ευρώ μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4