Ειδήσεις

Καρκίνος και ψυχογενετικές αιτίες – Η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟικόΣφαιρα


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος: ψυχογενετικές αιτίες, πως δημιουργείται, ο ρόλος της διατροφής και των συναισθημάτων για  επίτευξη μακροζωίας» διοργάνωσε η ΟικόΣφαιρα Καρδίτσας (Κίνηση για το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και την Ποιότητα Ζωής).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 11 Ιουνίου,  στην αίθουσα της ΠΕΔ, με ομιλητή τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιριδολογίας, γιατρό, κ. Μιχάλη Νταϊλάκη.

oikosfaira-2

Με πολύ απλό αλλά γλαφυρό τρόπο, ο κ. Νταϊλάκης επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι ο καθένας από εμάς να αλλάξει τρόπο και στάση ζωής και ανέλυσε τον σημαντικό ρόλο της διατροφής και των θετικών συναισθημάτων στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Με «όπλα» όλα τα παραπάνω, ο άνθρωπος θα μπορέσει να ζήσει και καλύτερα και πολύ περισσότερο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νταϊλάκης.

Δεν παρέλειψε, άλλωστε, μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα, να δείξει στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση το πώς μπορούν να φανούν στα μάτια μας οι διάφορες ασθένειες που είτε έχουμε ήδη είτε πρόκειται να εκδηλωθούν μελλοντικά και πως με τη βοήθεια της επιστήμης της ιριδολογίας μπορούμε να προστατευτούμε και, κυρίως, να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις για την υγεία μας.

Τον κ. Νταϊλάκη προλόγισε και σύστησε στο κοινό ο Πρόεδρος της ΟικόΣφαιρας κ. Σωκράτης Βασιλάκος τονίζοντας πως η προσπάθεια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας (ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και δράσεις της) θα είναι συνεχής.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκλήρωση της 4ης Εταιρικής Συνάντησης του Σχεδίου ECVET
Επόμενο άρθρο Στις 24 Ιουνίου ο Καραϊσκάκειος Δρόμος