Ειδήσεις

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών


Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας.

Η έναρξη  έγινε από τον Α΄& Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό σε μία παράσταση που ταξίδευσε μικρούς και μεγάλους στο «…απέραντο γαλάζιο και τις δαντελωτές ακρογιαλιές», από την Κρήτη μέχρι τον Πόντο και από το Αιγαίο μας έως το Ιόνιο,  με ευφάνταστα σκετσάκια και ποιήματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και δημιούργησαν μια όμορφη και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα έχοντας σαν  αποτέλεσμα την ευχάριστη διάθεση και τα πλατιά χαμόγελα μικρών και μεγάλων.

Ακολούθησε ο Β΄ Παιδικός Σταθμός με την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» , εμπνευσμένη από την ομώνυμη, διαχρονική ελληνική ταινία. Ένα ταξίδι μνήμης στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο… Οι ενδυμασίες, τα φορέματα και τα σκηνικά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό περιβάλλον και μετέφεραν τους παρευρισκομένους σε μια άλλη, παλαιότερη εποχή, ενώ τα μικρά παιδιά πραγματικά ευχαριστήθηκαν το έργο και ανέδειξαν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους, δίνοντας έναν εορταστικό τόνο στην παράσταση.

Τη σκυτάλη πήρε ο Α΄ Παιδικός Σταθμός με θέμα της παράστασης  «Υγεία και διατροφή». Τα όμορφα επιμελημένα σκηνικά και οι  δημιουργικοί  και στοχευμένοι διαλόγοι ποιημάτων και παραστάσεων,  εντυπωσίασαν και πέρασαν τα σωστά μηνύματα σε όσους ήταν παρόντες στον καταπράσινο αύλειο  χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού.

Στις εκδηλώσεις  παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κος Ι.  Σβάρνας, η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Λίνα Τζέλλου και  πλήθος κόσμου, που απόλαυσαν τις στιγμές και διασκέδασαν με τη δημιουργική παρουσία των μικρών παιδιών.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Περιφερειάρχη για την εκδημία του Μητροπολίτη Λαρίσης
Επόμενο άρθρο Λατρευτικές εκδηλώσεις για τους Αγίους Αναργύρους