Ειδήσεις

Καλλιχορεύοντας… στην παράδοση


Και οι χοροί καλά κρατούν… Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας «Καλλιχορος», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στην πλατεία Πλαστήρα, με  αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Σκοπός του συλλόγου είναι η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας αλλά γενικότερα όλης της Ελλάδας.

Περισσότεροι από 100 χορευτές θα κάνουν ένα χορευτικό σεργιάνι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την όμορφη Ικαρία, ο Καλλίχορος θα μας ταξιδέψει επίσης στην Κοζάνη, στην Κόνιτσα, στη Γουμένισσα και στο Κιλκίς, στο Μπογιαλίκι της Ανατολικής Ρωμυλίας, στη μαγευτική Χαλκιδική, καταλήγοντας στις αλησμόνητες πατρίδες του Πόντου.

Την εκδήλωση θα ομορφύνουν με την παρουσία τους μουσικοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους. Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι του συλλόγου, καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Νώντας Στυλόπουλος και κα. Βάσω Ταγκούλη.

Προηγούμενο άρθρο Ασφαλίστε τις εξαγωγές σας-Κίνδυνοι αλλά και εργαλεία ενίσχυσης
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα