Καλλιτεχνική βραδιά προς τιμήν των Εκπ/κών Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Καρδ.


    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «καλλιτεχνική βραδιά» που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από εκπ/κούς Κινηματοθέατρο της Καρδίτσας στις 17/6/2009 προς τιμήν των εκπ/κών της Π/θμιας Εκπ/σης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε  με την παρουσίαση αγαπημένων σε όλους μας τραγουδιών, από τη Μουσικό κ. Εγγλέζου Ντίνα και τους μαθητές του 8ου Δημ. Σχολείου.

 Στη συνέχεια  ο λαογραφικός όμιλος «Καραγκούνα» με τις πολλές επιτυχίες στη χώρα μας και στο εξωτερικό και την άξια καθοδήγηση της κ. Θεολόγη Χρύσας και του κ. Στάμου Αντώνη, χόρεψε χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία και καταγοήτευσε τους παρευρισκόμενους.

   Τέλος ακολούθησε  θεατρική παράσταση από την Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας με την επιτυχημένη κωμωδία του κ. Αντώνη Νικολάου « Μια θεία μα τι… Θεία», που διασκέδασε το κοινό με τις άψογες ερμηνείες των ηθοποιών.

  Η παρουσίαση του προγράμματος υπήρξε άριστη από την  εκπαιδευτικό κ. Νατάσα Σατλάνη.

  Με την εκδήλωση αυτή έκλεισε μια χρονιά για την Π/θμια Εκπ/ση με πολύ θετικά αποτελέσματα. Το έργο των εκπαιδευτικών είναι άξιο θερμών συγχαρητηρίων, γιατί σε συνεργασία με τους παράγοντες της Εκπ/κής Κοινότητας ,έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για τη μόρφωση και εκπαίδευση των παιδιών σε επίπεδο νομού.

  

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση του κ. Τσιάρα για την άρση συνταξιοδοτικών ανισοτήτων
Επόμενο άρθρο Ανάδειξη του ποδηλάτου ως στοιχείο ταυτότητας του Νομού