Ειδήσεις

Και οι επιτυχίες δεν σταματούν για την Α.Κ.Α.Κ.


Μετά την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) με τα ονόματα των αθλητών που θα στελεχώσουν την Προεθνική ομάδα και την μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του συλλόγου μας Ειρήνης Τσαπράζη να πιάσει τα όρια συμμετοχής για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα του Υπτίου, ακολούθησε η ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε. για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλέκτων της Τεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά.

Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα θα ενταχθούν οι αθλητές όπου κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στις κατηγορίες Π/παίδων – Π/κορασίδων Α-Β, καθώς και στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, πέτυχαν από 1η έως 6η Πανελλήνια νίκη, σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης.

Πέντε (5) αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), ο Άκης Τσουκνίδας, ο Κωνσταντίνος Καλούτσας, ο Θεοφάνης Βασιλός, η Αλεξάνδρα Γερούκη και η Σοφία Τσουκνίδα κατάφεραν να καταταγούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από την 1η ως την 6η θέση και να επιλεγούν να στελεχώσουν το σημαντικό αυτό πρόγραμμα που θα τους δώσει επιπλέον εφόδια και εμπειρίες και συγκεκριμένα:

Αλεξάνδρα Γερούκη την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στα 100μ., την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στα 200μ., τη 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα 50μ. και τη 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα 400μ. Διπλά Πέδιλα.

Σοφία Τσουκνίδα τη 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα 400μ., την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 50μ., την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 100μ. και την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 200μ. Διπλά Πέδιλα.

Ακης Τσουκνίδας την 5η θέση στα 400μ. Διπλά Πέδιλα.

Κωνσταντίνος Καλούτσας την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.

Θεοφάνης Βασιλός την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα 100μ. και την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στα 200μ. Διπλά Πέδιλα, αποδεικνύοντας περίτρανα για άλλη μια χρονιά την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή της Α.Κ.Α.Κ. στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου με περηφάνεια συγχαίρουμε τους αθλητές και τις προπονήτριές τους κ. Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες και στη νέα κολυμβητική χρονιά!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Ολυμπιονίκης υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπύρος Γιαννιώτης