Η σύσταση και η σύσφιξη διαπροσωπικών σχέσεων των μελών και φίλων του “Διόνυσου” καθώς και ο εμπλουτισμός των γνώσεων μας στον τομέα της οινοποίησης με την παράλληλη ανταλλαγή απόψεων για την πρώτη ύλη, είναι το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί και φέτος η γευσιγνωσία. Στις 17/12/2019 στο κέντρο Σαλέ στις 7.30μμ
Θα συμμετέχουν οι γευσιγνωστες:
Καραθάνος Α.
Κορομπίλιας Γ.
Κουλούρη Σ.
Κυρίτσης Δ.
Μανούρας Θ.
Ρέππας Χ.
Σδρούλιας Θ.
Σφετσιος Θ.
Στη γευσιγνωσία θα μιλήσει ο καρδιολόγος Μιχαλάκης Νίκος, όπου θα αναφερθεί στο κρασί ως τρόφιμο, και ο Κυρίτσης Δημήτρης θα αναλύσει τις ασθένειες ξύλου της αμπέλου.
Καλούνται όλοι οι φίλοι του κρασιού να συμμετέχουν με δείγματα από τα κρασιά τους.