Θανάσης Σίσκος:Δεν υπάρχουν πολιτευτές στο ΠΑΣΟΚ


Αναφορικά με την μεγάλη κινητικότητα που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αν η κινητικότητα αυτή συνίσταται στην προετοιμασία του κινήματος για τις ευρωεκλογές ή τις εθνικές εκλογές και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ρωτήσαμε τον Γραμματέα της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Σίσκο, ο οποίος απάντησε ως εξής:

«Θέλω να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν πολιτευτές. Θα έχουμε, όταν προκύψουν, με απόφαση του Εθνικού μας Συμβουλίου και του Προέδρου μας, υποψηφίους βουλευτές για το Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα έχουν αυτή την ιδιότητα για όσο διάστημα διαρκεί η προεκλογική περίοδος.

Να πω επίσης ότι δεν άρχισε ακόμα η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος και φυσικά επιλογής υποψηφίων για τις Εθνικές εκλογές ή τις Ευρωεκλογές. Όταν αποφασιστεί η έναρξη διαδικασίας της επιλογής αυτό θα γίνει γνωστό δημόσια και θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι συμπολίτες μας που διακρίνονται για τη δημιουργική τους παρουσία στον πολιτικό, τον επιστημονικό, τον πολιτιστικό και επαγγελματικό στίβο και έχουν αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Το ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο έχει στις προτεραιότητές του την προβολή του προγραμματικού του λόγου και του προγράμματός του. Έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν άρχισε καν η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος

Τα πρόσωπα που επιθυμούν μπορεί να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Ούτε επιθυμώ ούτε είναι στις προθέσεις μου να σχολιάσω μεμονωμένες πρακτικές. Σας δηλώνω αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ. Από κει και πέρα ο καθένας κρίνεται για ότι κάνει».

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Νομάρχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τιμήθηκε ο Μίμης Πλέσσας