Ειδήσεις

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ποδηλατικό Δρόμο


Με την αρωγή και συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού διεξήχθη επιτυχώς ο 20ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Η πόλη της Καρδίτσας είναι γνωστή στο πανελλήνιο για το εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που διαθέτει, αλλά και την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ποδήλατου σε κάθε οικογένεια. Η εκδήλωση διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να πραγματοποιήσουν μια απολαυστική διαδρομή-εκδρομή 18 χιλιομέτρων.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θέλοντας να προάγει κάθε μορφής δραστηριότητα μαζικού αθλητισμού και ιδιαίτερα την Καρδίτσα ως «πόλη του ποδηλάτου», προσέφερε ως χορηγία 500 t-shirts για τους ποδηλάτες όλων των ηλικιών.
Χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος της Σχολής Καρδίτσας κ. Θεόδωρος Παρθένης υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός δε διαγράφει λαμπρή πορεία μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι ένας σύλλογος που ηγείται στον πρωταθλητισμό και καλλιεργεί το μαζικό αθλητισμό από την πυγμαχία και το ταε κβο ντο, μέχρι την ξιφασκία και τις καταδύσεις. Μόνο στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εκπαιδεύονται πάνω από 6.500 παιδιά σε Ελλάδα , Κύπρο και ΗΠΑ. Σε αυτό το πνεύμα συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη και ανάδειξη ενός ευχάριστου και χρηστικού αθλήματος, που ο καθένας μπορεί να επιδοθεί καθημερινά. Της ποδηλασίας. Και επειδή τα ευχολόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις, ήταν χαρά μας να προσφέρουμε t-shirts άθλησης σε όλους τους συμμετέχοντες».
Η ποδηλατοδρομία ήταν ανοιχτή για κάθε ηλικία, ενώ δόθηκαν σε όλους διπλώματα συμμετοχής και αναψυκτικά. Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και παραστάτης της Δημοτικής Αρχής σε κάθε δραστηριότητα που ωφελεί τους πολίτες και τα παιδιά.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση το τοπίο για τις περικοπές στους συνταξιούχους αγρότες
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση της επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΕΔ Θεσσαλίας