Η στήριξη της τοπικής αγοράς πρέπει να είναι κύριο μέλημα κάθε Καρδιτσιώτη


Συνάντηση του Νίκου Παππά με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου.

Τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Καρδίτσας συζήτησε το μέλος Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Βασίλη Ζησόπουλο και την αντιπρόεδρο Ρούλα Νιάκα.

Ο κ. Παππάς εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα του νομού στο διάστημα των γιορτών συζητώντας για τις προσδοκίες που υπάρχουν και για την περίοδο των εκπτώσεων που αρχίζει τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Ζησόπουλος ανέφερε ότι το κύριο πρόβλημα είναι η πτώση του τζίρου από την μειωμένη αγοραστική κίνηση λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει και το νομό μας και στην κατεύθυνση αυτή η υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΜΠΜΕ θα ενισχύσει τη ρευστότητα των επιχειρήσεων, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ενεργοποίησή του όσο το δυνατό συντομότερα.

Είναι θετικό για την περιοχή μας το γεγονός ότι εδώ και χρόνια υπάρχει η απαραίτητη ευελιξία στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την εορταστική περίοδο, αφού αυτά παραμένουν ανοιχτά την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και οι υπάλληλοι παίρνουν ρεπό τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς ώστε και το κοινό να εξυπηρετείται και ο τζίρος των καταστημάτων να αυξάνεται.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση των πολιτών του νομού η ενίσχυση της τοπικής αγοράς και είναι στη σωστή κατεύθυνση οι πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από διάφορους φορείς του νομού με τη σχετική διαφημιστική καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του κόσμου.  

Προηγούμενο άρθρο Συζήτηση για την Παιδεία ζητά ο πρωθυπουργός
Επόμενο άρθρο Τα «Ρουγκατσάρια» του Δ. Παλαμά στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας