Ειδήσεις

Η ρωγμή έγινε… η μάχη ξεκίνησε


Ούτε βήμα πίσω – Καμία απόλυση.  Μόνιμη – σταθερή δουλειά για όλους. Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου.Η πρότασή τους είναι μεγάλη απάτη:

  •   Γιατί επιδιώκει να λύσει μόνο το προσωρινό αδιέξοδο με την αποκομιδή των σκουπιδιών για τη βιομηχανία Τουρισμού, τους δημάρχους & την κυβέρνηση.
  •  Γιατί διαιωνίζει τις ελαστικές μορφές εργασίας, εφαρμόζοντας την άνιση αμοιβή (όπως στα κοινωφελή προγράμματα ΟΑΕΔ).
  •  Γιατί τηρεί σε ισχύ τις διατάξεις για εκχώρηση σε ιδιώτες του τομέα καθαριότητας, όπως & για άλλες αρμοδιότητες των Δήμων.
  •  Γιατί κυρίως, δεν διασφαλίζει ούτε μία (1) σταθερή θέση εργασίας (Α.Χ. ή Δ.Δ.) σε κανέναν από τους ήδη συμβασιούχους (καθαριότητα, παιδικοί σταθμοί, βοήθεια στο σπίτι, ΚΗΦΗ, μέσω ΕΣΠΑ ή ΟΑΕΔ, κ.α.).

Κλιμακώνουμε τον αγώνα

  •     Κλείνοντας όλα τα δημοτικά γκαράζ, κτίρια 
  •    Ισχυροποιώντας τα αιτήματα, για ίση αμοιβή, αυξήσεις στους μισθούς, μείωση του χρόνου εργασίας, διατήρηση & επέκταση των ΒΑΕ, αρνούμενοι την αξιολόγηση τους, ως εργαλείο προετοιμασίας μείωσης των μισθών αλλά και νέων απολύσεων.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα να  εκφράσουν ενεργά την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 συμμετέχουμε στη γενική 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στους Ο.Τ.Α. που προκήρυξε η Π.Ο.Ε. -.Ο.Τ.Α.

 

άλλη  ρΟ.Τ.Α.. 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Επόμενο άρθρο Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων στο Δ. Μουζακίου