Ομολογία όλων των εμπλεκομένων, διοργανωτών και επισκεπτών του περιπτέρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, στην 1η Έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του «από το στάβλο στο πιάτο» ήταν, ότι η παρουσία του νομού Καρδίτσας ήταν σημαντικότατο βήμα για την προώθηση των προϊόντων της κτηνοτροφίας μας και κυρίως των μεταποιημένων προϊόντων κρέατος, με αιχμή του δόρατος το παραδοσιακό χωριάτικο λουκάνικο αλλά και σημαντικό αριθμό άλλων προϊόντων.
Την ψυχή του περιπτέρου όμως αποτελούσαν οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους και τα στελέχη τους, ώστε τα προϊόντα μας να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών και των καταναλωτών.
Στην έκθεση συμμετείχουν οι παρακάτω Καρδιτσιώτικες επιχειρήσεις:
1. ΣΦΑΓΕΙΑ ΙΑΣΩΝ Α.Ε. – ΧΟΙΡΟΠΑΛ
2. ΠΛΙΑΣΣΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ
3. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣ. & Σια Ο.Ε.- ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ
4. ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε.
5. ΤΡΕΜΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
6. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
Θεωρούμε τις κλαδικές εκθέσεις αυτού του τύπου σημαντικότατο βήμα για την προώθηση των προϊόντων μας και θα πρέπει η συμμετοχή του νομού σε επίπεδο φορέων και επιχειρήσεων να είναι συνεχής.