Ειδήσεις

Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας διοργανώνει τη 2η Ακαδημία Στελεχών


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Ν. Καρδιτσας, διοργανώνει σε συνεργασία με Γερμανικό Ίδρυμα Konrad Adenauer που εκπροσωπεί Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την δεύτερη Ακαδημία Στελεχών, για το διήμερο 1/2/2020 και  2/2/2020, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο Ναϊάδες, ώρα 09:30′ έναρξης των εργασιών το Σάββατο και ώρα 10:00′ την Κυριακή.

Η Ακαδημία έχει ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ατόμων που ασχολούνται ήδη με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.

Μέσω της Ακαδημίας Στελεχών Τοπικής Πολιτικής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.

Θα συμμετέχουν μέλη της ΝΟ.Δ.Ε,  μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι φορέων από όλη την Θεσσαλία. Την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτρης. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει. Μετά το πέρας των εργασιών στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 24χρονου για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Νούσιου με τους εργαζομένους στην πυροπροστασία