Η νέα Αναγέννηση θέλει όλους τους φιλάθλους στο πλάι της


 Τη πρώτη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έδωσε χθες η Διοίκηση της Αναγέννησης στα γραφεία της ΠΑΕ και στην οποία το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Διονύσης Κωτούλας, ο Γεν. Αρχηγός Θωμάς Κυπαρίσης, ο Διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Τσουμάνης και φυσικά ο Περικλής Αμανατίδης.

Όλοι τους λίγο – πολύ στάθηκαν στη προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία της νέας Αναγέννησης, να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και φυσικά η ομάδα να καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων αφού έλειπε χρόνια από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Επίσης ναυαγεί προσωρινά η περίπτωση απόκτησης του Ζουλίνιο λόγω τακτικής των μάνατζερ, ενώ ο κ. Κωτούλας εξέφρασε παράπονα για ΄΄ πόλεμο΄΄ που δέχθηκε από μερίδα του τύπου μετά τον αγώνα της Βέροιας. 

Τα κυριότερα αποσπάσματα από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου:

Διονύσης Κωτούλας :

΄΄ Σας καλωσορίζω όλους σας αν και έχω να εκφράσω ένα παράπονο. Είχαμε μια μεγάλη επιτυχία παραμένοντας στη κατηγορία, αλλά μετά τον αγώνα της Βέροιας είδα ένα πόλεμο από εσάς. Θέλαμε ένα χρονικό διάστημα να οργανωθούμε και πάλι και λυπάμαι για όλα αυτά που γράφτηκαν. Η ομάδα προχωρά κανονικά , δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχουμε και ένα καινούριο Διευθυντή τον κ. Τσουμάνη με εμπειρία και θα δουλέψουμε για το σύνολο της Καρδίτσας΄΄

Σε ερώτηση για κάποιες οικονομικές οφειλές πριν από καιρό στους ποδοσφαιριστές και για πιθανή πώληση της ομάδας απάντησε:

΄΄ Καταρχήν μέχρι σήμερα δεν χρωστάμε πουθενά εκτός ομάδας και αν συμβαίνει αυτό να βγει ένας και να το πει. Η πρόθεση μας ήταν να εξοφληθούν οι παίκτες μέχρι μια ορισμένη ημερομηνία. Βρέθηκαν όμως κάποιοι που ζήτησαν χρήματα , ίσως λόγω χαρακτήρα, κάτι που δεν το περίμενα. Άλλες ομάδες έχουν πιο σοβαρά προβλήματα. Για την πώληση της ομάδας έχω να τονίσω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κανένα , στη πορεία όμως αν βρεθεί κάποιος δεν αποκλείω τίποτα. Θέλω να σας πω ακόμη ότι η Αναγέννηση είναι ζηλευτή στην Ελλάδα για τον τρόπο που δουλεύει και θέλουμε να κάνουμε έργα και όχι λόγια΄΄.

Ο στόχος του: Να δημιουργηθεί μια ομάδα που να ικανοποιεί όλη τη Καρδίτσα .

Στελέχωση της ομάδας από Καρδιτσιώτες: Είναι όλοι καλοδεχούμενοι και όποιος έχει τη δυνατότητα οικονομική και ηθική μπορεί να έρθει.

Μάκης Τσουμάνης:

΄΄ Είμαι λίγο μπερδεμένος μιας και δεν ξέρω πώς να σας αποκαλέσω αφού πέρασα και εγώ από το χώρο της δημοσιογραφίας. Εδώ ήμαστε με ένα στόχο , να βοηθήσουμε την Αναγέννηση. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό και σίγουρα είναι εύκολο να λες μεγάλες κουβέντες. Ξεκινάμε όλοι μαζί για την ανατροπή και ποια θα είναι αυτή θα τη δούμε στο τέλος. Ευχαριστώ τους κ.κ Κωτούλα και Κυπαρίσση που είμαι εδώ. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται με τη βοήθεια όλων σας.

Ανατολική κερκίδα: Γίνονται και θα γίνονται επαφές για το μεγάλο αυτό πρόβλημα. Είχα μια συνάντηση με τον Δήμαρχο που με διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα έργα μεταφοράς τους στην ανατολική κερκίδα. Το έργο θα τελειώσει μέχρι τις 31/8 και η Αναγέννηση θα αγωνιστεί κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο αφού θα πάρει το απαραίτητο πιστοποιητικό. Επίσης θα έχω συνάντηση και με τον Νομάρχη που θα βοηθήσει και αυτός.

Γίνονται προσπάθειες για την εξεύρεση χώρου για τις προπονήσεις της ομάδας και μπορώ να πω ότι αυτός έχει βρεθεί αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας τον αποκαλύψω.

Εισιτήρια διαρκείας: Έχουν κυκλοφορήσει και οι τιμές τους είναι 500, 250, 200, 150 ΕΥΡΩ.

Για διαρροές που είχαν παρατηρηθεί πέρυσι με τα εισιτήρια απάντησε:

Έχω τη λύση. Να πουλήσουμε 1.900 διαρκείας δηλαδή όσα εισιτήρια εκδίδονται.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ανακοίνωση για τους χορηγούς. 

Θωμάς Κυπαρίσης:

΄΄ Εύχομαι καλύτερη συνεργασία με όλους σας. Έχουμε ένα κοινό σημείο που είναι το καλό της ομάδας και στο αγωνιστικό κομμάτι στόχος μας είναι η δημιουργία μιας καλής ομάδας και να τη χαίρονται οι φίλαθλοι. Δεν θέλουμε με τίποτα να ξαναζήσουμε το περυσινό μαρτύριο. Σε αυτό το σημείο να πω ότι λόγω κάποιων ΄΄ παιχνιδιών ΄΄ των μάνατζερ παύει το ενδιαφέρον μας για τον Ζουλίνιο. Θέλω και εγώ να εκφράσω το παράπονο μου για τη λάσπη που φάγαμε στη πόλη και καλό θα είναι να τεκμηριώνουμε κάποια πράγματα. Για το θέμα των ανανεώσεων τόνισε ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχουν προφορικές συμφωνίες που με τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην ομάδα και το θέμα είναι πλέον τυπικό. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και θέλουμε οι φίλαθλοι να περνάνε καλά τις Κυριακές.

Περικλής Αμανατίδης:

Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά , έχουμε αφοσιωθεί στον στόχο μας , υπάρχει σχεδιασμός που θα προχωρήσει βήμα – βήμα υπάρχει η εμπειρία αλλά και η διάθεση από εμάς. Υπάρχουν επαγγελματίες στην ομάδα που θα κάνουν πράγματα για τα οποία θα χαίρονται όλοι. Να είστε δίκαιοι με την ομάδα.

Οι μεταγραφές θα έχουν ολοκληρωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την έναρξη της προετοιμασίας και ίσως γίνουν άλλες δύο αργότερα. Θέλουμε να καθιερωθεί η Αναγέννηση στη συνείδηση των φιλάθλων μιας και έλειπε χρόνια από τη Β΄ Εθνική. Σκεφτείτε τι δυναμική θα είχαμε αν υπήρχε και δεύτερη κερκίδα και πόσο πιο ψηλά θα ανέβαινε ο πήχης΄΄.

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλο το Νομό
Επόμενο άρθρο Σύσταση ενιαίου φορέα διαχείρισης της λίμνης Πλαστήρα