- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Η επιτροπή πληγέντων Καμινάδων στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στην υγεία

Η επιτροπή πληγέντων Καμινάδων στηρίζει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην υγεία και συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν καθημερινά μέσα στα νοσοκομεία αλλά και στις πύλες τους διεκδικώντας τα αυτονόητα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του λαού.

Η επιτροπή πληγέντων από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής πλημμύρας ανέδειξε τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της υγείας και διεκδίκησε να παρθούν μέτρα πρόληψης όλων των πληγέντων για το κορονοϊό αλλά και για τις άλλες εποχικές γρίπες με άμεση ολοκλήρωση των αντιγριπικών εμβολίων σε όλους ανεξάρτητα από το αν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και μαζικά τεστ για covid-19 για όλους τους πλημμυροπαθείς.

Μετά από την παρέμβαση μας στον υπεύθυνο της Κινητής Μονάδας Υγείας, πετύχαμε να την πραγματοποίηση δειγματοληπτικού ελέγχου για covid-19 στους πλημμυροπαθείς των Καμινάδων.

Ιδιαίτερα σήμερα που η πανδημία εξαπλώνεται ραγδαία, είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί με τους υγειονομικούς και  τον υπόλοιπο λαό μέτρα προστασίας της υγείας μας. Το ξεχαρβάλωμα της δημόσιας υγείας έγινε με ευθύνη της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτών που σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο για την περιβόητη «ατομική ευθύνη».

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Πλημμύρα, ανεργία και πανδημία μας έχουν τσακίσει. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

Απαιτούμε:

  1. Άμεση κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό και εξοπλισμό στα δημόσια νοσοκομεία με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
  2. Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους τους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας
  3. Να επιτάξουν τώρα την ιδιωτική υγεία προς όφελος της υγείας του λαού

Δεν πρέπει να ανεχτούμε τη βαρβαρότητα της επιλογής του ποιος θα ζήσει και ποιος όχι! 

Κανένας μόνος του ούτε στην πανδημία!