Η ΕΛ.ΑΣ. δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο


Οι σπουδαστές της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας συγκέντρωσαν ένα συμβολικό ποσό το οποίο και επέδωσαν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Καρδίτσας.

Την αγάπη τους με την μορφή ενός συμβολικού ποσού από το υστέρημά τους, το οποίο θα εξυπηρετήσει στην αποπληρωμή των φροντιστηρίων, στην ένδυση και υπόδηση αλλά και στο να περάσουν πιο ευχάριστα τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συγκέντρωσαν η διοίκηση, το μόνιμο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό αλλά και οι Δόκιμοι Αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας, για τα 13 παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Καρδίτσας, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Εισαγγελέας Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσαρδάκας. Ο κ. Τσαρδάκας μετέβη στη Σχολή Αστυφυλάκων όπου ο Διοικητής κ. Αγγελής του επέδωσε την επιταγή, ενώ προχώρησαν σε δηλώσεις:

Ο κ. Τσαρδάκας

«Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή της σχολής, το προσωπικό και κυρίως τους σπουδαστές της σχολής για τη φιλάνθρωπη χειρονομία να βοηθήσουν δια μέσου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων τα άπορα και ανήλικα παιδιά του νομού μας. Οι καιροί είναι χαλεποί και το εισόδημα των παιδιών αυτών είναι πολύ χαμηλό. Η πράξη αυτή δείχνει τα ευγενικά αισθήματα που υπάρχουν ακόμη στον άνθρωπο και φυσικά τη στενή σχέση της Ελληνικής Αστυνομίας με την κοινωνία»

Ο  κ. Αγγελής

«Στη ζωή μας πολλές δράσεις είναι συμβολικές. Τούτη η δράση μας είναι στοχευμένη, προεπιλεγμένη και η παρουσία των Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας και των συνεργατών μας στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Καρδίτσας, σήμερα αυτόν ακριβώς το στόχο επιτελεί. Δίνουμε στον καταξιωμένο δικαστικό λειτουργό και καθηγητή της σχολής μας κ. Βασίλη Τσαρδάκα, παρουσία και της κ. Κοτρώτσιου Γ.Γ. της Εταιρείας, συμβολικά ένα χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν από το υστέρημά τους οι δόκιμοι αστυφύλακες, μόνιμοι αστυνομικοί και το πολιτικό μας προσωπικό. Συμβολίζει τούτη η πράξη τη θέλησή μας, 18χρονα παιδιά, δόκιμοι, να συνεισφέρουν για τα 15χρονα παιδιά της πατρίδος μας που ταλανίζονται, υποφέρουν ή οδηγούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες στην απώλεια της ζωής τους. Δείχνουμε με τον τρόπο αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας, συμπαραστεκόμαστε στα 15χρονα αυτά παιδιά, με αγάπη, αλληλεγγύη, ανιδιοτελή προσφορά».

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Κέντρο Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Περιοδεία Νομάρχη σε Μασχολούρι, Αγ. Βησσάριο & Γεφύρια