Ειδήσεις

Η εκπομπή Από τόπο σε τόπο στον Δήμο Μουζακίου


Στον ‘τόπο μας’, για γυρίσματα, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, η  εκπομπή ‘Από τόπο σε τόπο’ της Τηλεόρασης της Βουλής,  που επιμελείται και παρουσιάζει, ο αγαπημένος Μουσικολόγος-Λαογράφος, Χρήστος Μυλωνάς, ύστερα από πρόσκληση, του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη και του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης, Στέφανου Κούτρα.

Η δημοφιλής εκπομπή, που μεταδίδεται ως γνωστόν, κάθε Κυριακή στις 12 το  μεσημέρι, με μεγάλη απήχηση σε Ελλάδα και σε Ομογένεια,  περιοδεύει  ‘πόρτα-πόρτα’ και ‘χωριό-χωριό’, σε κάθε γωνιά της Χώρας μας,  αναδεικνύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά της Πατρίδας μας, στην γνήσια μορφή της και συγκεκριμένα, την Μουσική μας Παράδοση, τα αξιοθέατα, τα ήθη και τα έθιμα, την Ιστορία, την Λαογραφία και οτιδήποτε Παραδοσιακά Ελληνικό υπάρχει.

Κυρίως όμως, αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές, όλους τους απλούς και ξεχωριστούς  ανθρώπους της Περιφέρειας και αποτελεί το απόλυτο βήμα, για τους κατά τόπους Μουσικοχορευτικούς Συλλόγους, ερμηνευτές και Μουσικούς.

Η εκπομπή θα επισκεφτεί το Μαυρομμάτι, την γενέτειρα του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη και στη συνέχεια θα κάνει ένα ταξίδι στα αρχαιολογικά και θρησκευτικά μνημεία και στους χώρους τουριστικού προορισμού του Δήμου Μουζακίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Ιχθυολογίας
Επόμενο άρθρο 2η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση Φίλων των Αγράφων